01. 03. 2021 - 15:23
Jedan od najsurovijih fudbalera otkrio BIZARNE detalje iz...
907
Shares
Jedan od najsurovijih fudbalera otkrio BIZARNE detalje iz privatnog života:

Jedan od najsurovijih fudbalera otkrio BIZARNE detalje iz privatnog života: "Spavao sam u maminom krevetu do 17. godine"

01. 03. 2021 - 15:23
0
Shares

U svijetu fudbala postoje mnogi "kasapi", ali teško da posljednjih sezona ima većeg grubijana nego što je to 38-godišnji portugalski defanzivac Pepe.

Iako na terenu "lomi kosti" rivala, van igrališta je, po sopstvenom priznanju, potpuno drugačiji.

Naime, kako je otkrio u rođendanskkom intervjuu za "Tribuna Expresso", neke stvari iz detinjstva i mladalačkih dana u Brazilu, gdje je rođen prije selidbe za Portugal, ne spadaju u uobičajene.

screenshot-29

"Koliko sam bio razmažen? Dok nisam došao u Portugal, dakle do 17. godine, spavao sam sa majkom u krevetu, tako da samo zamislite", nasmejao se Pepe, a prenosi "Mondo".

Upitan šta mu je otac rekao na to, ovaj 187 cm visoki štoper je odgovorio:

"Vidi, već sam bio veoma visok i spavao sam sa roditeljima, tako da pretpostavljam da se ocu to nije pretjerano sviđalo".

Tome je dodao i sljedeće:

"Interesantno, nedavno sam baš pričao s majkom i sjetila se kako sam volio da provlačim prste kroz njenu kosu, pa sam joj rekao da sam možda još tada znao da ćemo biti odvojeni dugo".

Pepe je, inače, razmišljao o tome da napusti fudbal, ali ga majka je podržala da istraje, pa je preko nastupa u rezervnoj ekipi Maritima stigao do dresa Porta, potom i Real Madrida u kome je proveo deset nezaboravnih godina. Trenutno je opet u Portu i još igra za reprezentaciju, podseća pomenuti portal.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti