01. 03. 2021 - 09:45
"RONALDO JE VELIKI PROMAŠAJ, NE UKLAPA SE U JUVENTUS NI U...
907
Shares

"RONALDO JE VELIKI PROMAŠAJ, NE UKLAPA SE U JUVENTUS NI U PIRLOVU IDEJU" Romina legenda surovo iskrena

01. 03. 2021 - 09:45
0
Shares

Antonio Cassano , Romina legenda i igrač koji je držao neformalnu titulu zločestog dečka talijanskog nogometa, ponovno se obrušio na Cristiana Ronalda.

Podsjetimo, prije malo više od tjedan dana komentirao je Juventusov poraz od Porta u Ligi prvaka tako što je rekao da je Ronaldo star i sebičan. Sada je otišao i korak dalje. 

screenshot-14

"Preostala mu je jedna godina ugovora. Juventus ga je doveo da osvoje Ligu prvaka, ali imaju najgore rezultate otkad je stigao", započeo je Cassano pa dodao: "Ligu bi osvojili i bez njega. Sve ovo je krivi projekt. Sto i dvadeset godina pobjede su bile jedina stvar bitna u Juventusu. To je još uvijek obveza, ali su dovođenjem Sarrija i Pirla htjeli promijeniti svoje naličje."

"Ronaldo nema veze s Pirlovim idejama. On će nastaviti zabijati jer to može napraviti čak i dok sjedi. Ulazi u sredinu s krila i može uništiti gol, a zračna igra mu je jedinstvena. Pirlo nastoji graditi napad od zadnje linije i pritiskati visoko. Ronaldo može riješiti utakmicu, ali izvan toga ne doprinosi puno. Ako ne osvoje Ligu prvaka, mislim da ćemo moći ove njegove godine nazvati promašajem", zaključio je bivši talijanski napadač.

Izvor:Index

Učitaj još novosti