28. 02. 2021 - 20:21
Talijani potpuno otkačili za hrvatskom Dilettom: Donosi sreću...
907
Shares
Talijani potpuno otkačili za hrvatskom Dilettom: Donosi sreću Hajduku

MIRTA PRIVLAČI PAŽNJU NA SVAKOM KORAKU

Talijani potpuno otkačili za hrvatskom Dilettom: Donosi sreću Hajduku

28. 02. 2021 - 20:21
0
Shares

Talijanski mediji ponovno su usporedili sportsku novinarku HRT-a Mirtu Šurjak sa zanosnom voditeljicom postaje DAZN, Dilettom Leottom.

Calcio Style objavio je tekst pod naslovom "Hrvatska Leotta nova je prevoditeljica talijanskom treneru” u kojem piše da je Mirta postala službena prevoditeljica talijanskog stručnjaka na klupi Hajduka, Paola Tramezzanija.

Talijani također pišu da je hrvatska novinarka zvijezda pjesme Mi Manca il Calcio (hrv. Nedostaje mi nogomet) talijanskog pjevača Ermanna Fabbrija u kojoj se pojavljuje u dresovima talijanskih momčadi, talijanske reprezentacije, a na kraju i svojeg voljenog - Hajduka, prenosi 24sata.hr. 

Pjesma je nastala u vrijeme prvog 'lockdowna', a ponovo se počela spominjati nakon ograničenja za niže nogometne lige u sklopu mjera protiv širenja virusa.

Isti izvor nije propustio navesti i kako je trener Paolo Tramezzani s Hajdukom pobijedio Rijeku u gostima, te kako će odsad na pressicama u Poljudu moći govoriti na talijanskom, a ne na engleskom jeziku što je to dosad bila praksa.

Učitaj još novosti