28. 02. 2021 - 17:39
"ŽENA ME PITA KOJ' MU JE!" Nikola Jokić ostavio američke...
907
Shares

NBA

"ŽENA ME PITA KOJ' MU JE!" Nikola Jokić ostavio američke novinare u šoku zbog ponašanja na konferenciji za štampu! /VIDEO/

28. 02. 2021 - 17:39
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nikola Jokić je ponovo ostvario tripl-dabl u NBA meču, i to čak i bez da je morao da uopšte ulazi na teren u posljednjoj četvrtini, ali je američke novinare koje prate ekipu Denver Nagetsa više zaintrigiralo njegovo ponašanje na konferenciji za medije poslije meča.

Jokić je sa saigračima "nokautirao" Oklahomu, na startu "četvorodjelne" serije gostovanja pred Ol-star pauzu, a onda je sjeo pred ekran i obavio "onlajn" razgovor s novinarima koji svakodnevno prate tim za koji srpski centar igra, piše Blic.

Kada ga je Džoel Raš iz "Forbsa" upitao o tome šta misli kada će, usljed silnih povreda, Nagetsi biti onakav tim kakav su pred sezonu mislili da će biti, srpski as je priznao:

"Moja greška, brate. Nisam slušao pitanje", iskreno je rekao Nikola Jokić.

Ono što je bilo posebno zanimljivo je Rašova reakcija nekoliko sati poslije ove konferencije.

Naime, novinar Forbsa, koji se trenutno nalazi u Japanu, odakle se i uključio u konferenciju za štampu i putem video-veze pitao Jokića, priznao je sljedeće:

"Htio sam da vam pokažem kompletniji odgovor Džokera jer je moja supruga smatrala da je bio baš smiješan, ali prije nego što smo uopšte došli do njegovog priznanja, ona je rekla 'Koji mu je *** s ustima?!".

I, da pitam sve vas koji me prate, šta to Jokić radi s ustima dok ja počinjem moje pitanje? Vrlo čudno", napisao je Džoel Raš i priložio sljedeći "dokaz":

Naredni izazov za Jokića i ostatak Denver Nagetsa biće kroz dva dana, kada ih (u utorak od 3 sata po srednjeevropskom vremenu) čeka drugo od četiri uzastopna NBA gostovanja pred Ol-star pauzu, i to u vidu nastupa na terenu Čikago Bulsa.

Denver u taj duel ulazi s učinkom 18-15, a "bikovi" sa 15-17.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti