28. 02. 2021 - 10:56
Nesuđeni Messijev nasljednik je konačno proradio: Zabio je baš...
907
Shares
Nesuđeni Messijev nasljednik je konačno proradio: Zabio je baš u Leovom stilu, a onda oduševio cijeli Balkan

Nesuđeni Messijev nasljednik je konačno proradio: Zabio je baš u Leovom stilu, a onda oduševio cijeli Balkan

28. 02. 2021 - 10:56
0
Shares

Hrvatski nogometaš ušao je u igru u 63. minuti, a pet minuta prije kraja na 18 metara primio je loptu od suparničkog gola i majstorski pogodio suprotnu stranu. To mu je prvi gol za Birmingham u koji je stigao u studenom prošle godine i u kojem je prije ove odigrao sedam utakmica.

a327bce1-96c3-46ca-8690-d0418995d2a5

Halilović je burno proslavio pobjednički pogodak. Skinuo je dres i zaletio se prema kamerama pokazati majicu s likom Đorđa Balaševića, nedavno preminulog legendarnog kantautora.

Posljednji gol prije sinoćnjeg Halilović je zabio točno prije godinu dana na posudbi u Heerenveenu. Bio je to jedini njegov ligaški gol u toj sezoni.

 

"Osim što je za nastup u ovoj ligi potrebna kvaliteta, potrebno je i raditi na travnjaku. Kad radite kako treba i posjedujete kvalitetu, onda možete raditi razliku. Alen Halilović je primjer za to. U njegovu kvalitetu ne treba sumnjati kada se bori kao što se danas borio. Ulazimo u dio sezone u kojem je važan svaki igrač, a bude li on nastavio igrati kao danas, bit će nam od velike pomoći", rekao je o Haliloviću trener Aitor Karanka nakon pobjede protiv QPR-a.

Učitaj još novosti