27. 02. 2021 - 23:26
NA VUDSA SU SE ŽENE LIJEPILE KAO MAGNET: A on danas ima oči...
907
Shares
NA VUDSA SU SE ŽENE LIJEPILE KAO MAGNET: A on danas ima oči samo za jednu, VEĆ 4 GODINE SU ZAJEDNO

NA VUDSA SU SE ŽENE LIJEPILE KAO MAGNET: A on danas ima oči samo za jednu, VEĆ 4 GODINE SU ZAJEDNO

27. 02. 2021 - 23:26
0
Shares

Tajger Vuds, jedan od najboljih golfera svih vremena,  doživio je tešku saobraćajnu nesreću čije se okolnosti još istražuju. Vuds je bio sam u vozilu, a trenutno je hospitalizovan i u kritičnom stanju.

Ovaj čovjek je 15 puta podigao šampionski pehar i zlatnim slovima se upisao u istoriju golfa i sporta uopšte, ali je niz preljubničkih skandala okrenuo tok njegove karijere - i dalje je bio vrhunski sportista, ali javnost je jednostavno prestala da ga poštuje.

Od finog momka sa nevjerovatnim talentom postao je serijski preljubnik koji je uništio svoju porodicu, a ta priča je do te mjere odjeknula u javnosti, da i dan danas intrigira javnost iako se sve odigralo prije više od 10 godina. Nedavno je čak snimljen i HBO dokumentarac "Tiger" koji obrađuje ovu ličnu Tajgerovu dramu.

1rmk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtwpbn01eqv8vnjawndfhzjgxmjnhmze4njzmytuznwrmmdy0zmy3ztauanbnkzmczqkeaieaaq

Podsjetimo, kolo sreće se okrenulo 2009. godine kada je "The National Enquirer" objavio da je Tajger imao aferu sa konobaricom Rejčel Uhitel tokom otvorenog prvenstva Australije, iako se predstavljao kao brižan otac dvoje dece i uzoran suprug lijepe švedske manekenke Ilin Nordegrin.

328a6b14035a8a6534aff18bb7abb806

Iako je Rejčel prvobitno sve demantovala, ovaj tekst otkrio je čitav paralelni život slavnog golfera - on je zapravo Ilin varao sa još desetinama žena koje su to obijelodanile. Za sve je okrivio zavisnost od seksa i javno je obećao da će krenuti na liječenje.

"Prošla sam pakao. Nikada nisam posumnjala ni za jedno nevjerstvo. Posljednjih godina, dok se sve to događalo, bila sam mnogo više kod kuće, fokusirana na trdunoću, djecu, njihovo vaspitanje", rekla je Ilin 2010. godine nakon razvoda.

"Želim da se izvinim svima i kažem vam da žalim zbog svog neodgovornog i sebičnog ponašanja. Bio sam nevjeran. Varao sam ženu. To što sam radio je neprihvatljivo, ja sam jedini krivac za sve", rekao je tada.

Vuds je i nakon raspada braka ulazio iz veze u vezu, a žene su se doslovce "lijepile" za njega. Puno njegovih romansi je dospejlo u javnost, a ovo su samo neke od žena sa kojima je bio povezivan.

1. Holi Sampson: Po*no glumica Holi Simpson sama je priznala da je provela jednu noć ss Tajgerom, kada su je njegovi prijatelji angažovali za jednu zabavu.

2. Loredana Žoli: Za romansu sa ovom italijanskom manekenkom javnost je saznala kada je o tome progovorila Mišel Braun, još jedna od Tajgerovih partnerki. Ona je rekla da je golfer od svih djevojaka sa kojom je bio najviše volio upravo Loredanu.

3. Devon Džejms: Ovo je još jedna glumica u filmovima za odrasle, a navodno su se viđali dvije i po godine dok je sportista bio oženjen Ilin.

4. Džoslin Džejms: Džoslin je još jedna bivša radnica u po*no industriji, a par je imao strastvenu i prilično dugu vezu, ali punu grubih i teških trenutaka.

5. Kalika Mokin: Ova marketing menadžerka zavela je Vudsa u Vegasu, a afera je potrajala šest mjeseci, a čak joj je obećavao u zanosu i da će ostaviti ženu zbog nje.

6. Džejmi Džangers: Još jedna atraktivna plavuša na čije je čari pao golfer, ali se njihova priča nije završila najbolje. Ona sama je priznala da od te veze nije dobila ništa osim slomljenog srca.

7. Lindzi Von: Vuds je sa čuvenom skijašicom bio od 2013 do 2015, a čini se da je raskid sa njom bio u prijateljskom tonu. Par se navodno rastao ne zbog određenih problema, već zbog nedostatka vremena i različitih ciljeva.

2wmk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwlrfn01eqv8vyzfkyjvknde4yza3njnimmy0odizmjixyzq2nmfhotmuanbnkzmczqkeaieaaq

8. Mindi Luton: Sportista je ovu konobaricu upoznao u lokalu blizu svoje kuće, a navodno ju je zapazio dok je servirala doručak njemu i tadašnjoj supruzi Elin. Bili su zajedno oko 12 mjeseci, a navodno je ona bila iskreno zaljubljena i slomljena kada je saznala da nije njegova jedina ljubavnica.

9. Kristin Smit: Ova stilistkinja je bila u vezi sa Tajgerom od 2015. do 2017. a par je raskinuo kada ga je Kristin uhvatila sa drugom ženom - Erikom Herman, sa kojom je i dan dan danas.

10. Erika Herman: Vuds je Eriku upoznao u svom restoranu gdje je ona radila kao menadžer, a ona mu je često pravila društvo na javnim dešavanjima, te je čak i putovala sa njim i njegovom djecom. Par danas živi zajedno.

lo-k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwtjnn01eqv8vzwewymy4odrkntc1mmzknja4n2e3odriodhhyzgxyteuanbnkzmczqkeaieaaq

(Žena.blic)

Učitaj još novosti