25. 02. 2021 - 23:45
NEMANJA MATIĆ KAŽNJEN ZBOG POLA POGBE: Kasnio 2 sekunde, ali...
907
Shares
NEMANJA MATIĆ KAŽNJEN ZBOG POLA POGBE: Kasnio 2 sekunde, ali pravila su pravila!

NEMANJA MATIĆ KAŽNJEN ZBOG POLA POGBE: Kasnio 2 sekunde, ali pravila su pravila!

25. 02. 2021 - 23:45
0
Shares

Srpski fudbaler Nemanja Matić zadužen je za poštovanje reda u Mančester junajtedu, pa tako ako neko od njegovih saigrača prekrši pravila - mora da ga prijavi i novčano kazni.

Tako je kapiten tima Hari Megvajer morao da uplati novac u klupsku kasu pošto je koristio telefon u teretani, a Matić toliko poštuje pravila da je i samog sebe kaznio i to zbog kašnjenja od svega dvije sekunde.

screenshot-4

"Da, to se desilo prije utakmice sa Njukaslom. Morao sam da kaznim samog sebe", kazao je Matić u razgovoru za zvanični sajt kluba.

"Kasnio sam na sastanak svega dvije sekunde, ali pravila su ista za sve. Morao sam da se kaznim pošto su me uhvatili. Ispred sobe u kojoj se sastanak održavao pričao sam sa Polom Pogbom, pa ću od njega tražiti da plati polovinu kazne. Ne znam hoće li prihvatiti!".

Nije poznato kolika suma je u pitanju, ali za Matića odavno znamo da je pravičan i pošten čovek, pa je nedavno "isplivala" priča kako se javio fudbaleru s kojim je bio nedelju dana na probi u Košicama. Pošto je taj poznanik platio hranu Matiću, srpski fudbaler ga je našao preko Instagrama.

"Megvajer je kažnjen - unio je telefon u teretanu. Problem je bio što smo on i ja odlučivali o pravilima. Ušao je sa telefonom i ja sam rekao, 'Hari, žao mi je'…Disciplina unutar tima je vrlo važna zato smo uspostavili ta osnovna pravila. Nema kašnjenja na trening, na sastanke, nema telefona u teretani. Momci su pruhe nekoliko mjeseci počeli da se prilagođavaju, mnogo novca je unijeto u zajedničku kasu, ali biće bolje", kapitenski je dodao Matić.

Izvor:Mondo

Učitaj još novosti