24. 02. 2021 - 17:08
Sve bivše Tajgera Vudsa i 120 afera: Od najljepše...
907
Shares
Sve bivše Tajgera Vudsa i 120 afera: Od najljepše sportistkinje svijeta do brojnih starleta

GOLFER JE BIO VELIKI ZAVODNIK

Sve bivše Tajgera Vudsa i 120 afera: Od najljepše sportistkinje svijeta do brojnih starleta

24. 02. 2021 - 17:08
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Od kako je svijet sporta potresla vijest o saobraćajnoj nesreći koju je imao Tajger Vuds, mediji ne prestaju da pišu o njegovom burnom životu, tokom kojeg je u više navrata bio na ivici života i smrti, ali je doživio i potpuni krah privatnog života, raspad braka i medijski linč...

2

Foto: Profimedia

Nesreća koju je imao u utorak 23. februara, mnoge je podstakla da se prisjete svih njegovih afera i burnog života. Tajger je u prošlosti imao tri saobraćajne nesreće iz kojih je izlazio teško povrijeđen, ali je uspijevao da se oporavi i da ponovo zaigra na najvišem nivou i nastavi da pomjera granice u golfu.

Ipak, ono što je obilježilo privatni život Tajgera Vudsa jesu ljubavne afere, i to čak 120 tokom pet godina braka s Elin Nordegren, s kojom ima dvoje djece. On je Elin upoznao 2001. godine, vjenčali su se 2004. godine, ali su se razveli nakon što su isplivale sve Tajgerove afere. Nakon toga je Vuds morao i kod psihoterapeuta jer je bio zavisnik od vođenja ljubavi, i njega je tražio "sa strane" u mnogim lakim ženama, koje su kasnije izašle u javnost i otkrile da su bile njegove ljubavnice.

woods

Foto: Tanjug/AP

Potvrđeno je da je Vuds bio s nekoliko glumica iz filmova za odrasle. Iako mu je žena bila prava ljepotica, to očigledno nije zadovoljavalo njegove potrebe, te je i nakon afera koje je imao uplovio u burnu vezu s jednom od najljepših sportistkinja svijeta - američkom skijašicom Lindzi Von.

Tajger i ona su se zabavljali od 2012. do 2015. godine. Poslije Vonove, Tajger je počeo da se zabavlja s Kristin Smit, stilistom, s kojom je imao znatno intimniju vezu, koju je čuvao daleko od očiju javnosti, ali je i ta veza propala nakon dvije godine zabavljanja, piše Blic.

profimedia-0334073259-830x0

Foto: Profimedia

Posljednja, i aktuelna djevojka Tajgera Vudsa je Erika Herman, koja radi kao menadžer restorana u jednom od onih koji su u Tajgerovom vlasništvu. Njihova veza počela je 2017. godine i traje i dalje. Pred kraj 2020. godine Erika je viđena zajedno s Tajgerom kako igra na turniru u golfu gdje je učestvovao njegov sin Čarli.

profimedia-0488028237-830x0

Foto: Profimedia

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti