22. 02. 2021 - 09:25
PRIČALI SU DA IZMIŠLJA POVREDU, A OVAKO IZGLEDA NAPUKNUĆE...
907
Shares
PRIČALI SU DA IZMIŠLJA POVREDU, A OVAKO IZGLEDA NAPUKNUĆE NOVAKA ĐOKOVIĆA DANAS: Situacija  15 puta gora nego prije, EVO ŠTA JE REKAO LJEKAR

PRIČALI SU DA IZMIŠLJA POVREDU, A OVAKO IZGLEDA NAPUKNUĆE NOVAKA ĐOKOVIĆA DANAS: Situacija 15 puta gora nego prije, EVO ŠTA JE REKAO LJEKAR

22. 02. 2021 - 09:25
0
Shares

Novak Đoković uspio je da osvoji Australijan open i deveti put u karijeri, iako je u jednom trenutku delovalo da je nadomak odluke da se povuče sa turnira.

Na meču trećeg kola protiv Tejlora Frica se okliznuo i odmah uhvatio za mišiće trbušnog zida, delovalo je da je u veliki bolovima, ali kada su tablete protiv bolova proradile - uspio je da savlada Amerikanca u pet setova i dalje nastavi svoj put ka trofeju.

novak

Nosio je medicinske flastere, nije trenirao, stalno ga je masirao Ulises Badio, a za to vrijeme Đokoviću su mnogi zamjerali da izmišlja povredu... I konačno im je odgovorio!

Šetajući jutros plažom u Melburnu, gde je upriličen post-turnirski razgovor sa medijima, Đoković je odlučio da progovori o napuknutom mišiću zbog koga su ga mnogi uzeli na zub, sumnjajući da je folirao kako bi pobijedio rivala koji se sažalio (!?).

"Došao sam ovdje pravo sa snimanja magnetnom rezonancom, koje je pokazalo da je šteta sada veća nego kada se povreda dogodila. Napuknuće je veće", rekao je Đoković.

"Bilo je u prvi mah 1,7 milimetara, a jutrošnji pregled je pokazao da je poraslo na 25 milimetara. Nije ništa strašno, sudeći po onom što su mi ljekari rekli, ali čeka me svakako period mirovanja, dok ne zaliječim mišić", otkrio je srpski teniser.

Prostom računicom nije teško izračunati da mu se povreda pogoršala 15 puta!

Nije želio mnogo pažnje da pridaje onima koji su sumnjali u njegovu iskrenost, ali naravno da su ti komentari stigli do njega - nije bilo moguće ne čuti ih.

"Ima ljudi koji će uviek sumnjati u ono što govorim ili radim i to je u redu. Pomirio sam se s tim da ne mogu baš svakom učinim zadovoljnim. Da li me to frustrira? Naravno, imam i ja emocije kao svi drugi i ne uživam u tome kada me kritikuju i kada me osuđuju", rekao je Đoković i pomirljivo dodao:

"Ali, u isto vrijeme prihvatam realnost da svako ima pravo na mišljenje".

Sport.ba/Mondo

Učitaj još novosti