18. 02. 2021 - 14:43
KAKVA DOMINACIJA Modrić treći mjesec zaredom izabran za...
907
Shares
KAKVA DOMINACIJA Modrić treći mjesec zaredom izabran za najboljeg igrača Reala

ŠPANIJA

KAKVA DOMINACIJA Modrić treći mjesec zaredom izabran za najboljeg igrača Reala

18. 02. 2021 - 14:43
0
Shares

Kapiten hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić izabran je treći mjesec zaredom za najboljeg igrača Real Madrida u internetskom glasanju koje organizira španska pivovara Mahou, izvijestio je klub u četvrtak. 

Modrić, 35-godišnji vezni igrač, dobio je malu crvenu statuu u obliku slova M za svoje nastupe u januaru. Nagradu "Igrač pet zvjezdica Mahua" dobivao je i u protekla dva mjeseca.

"Još jednom želim zahvaliti ljudima na podršci i na tome što sam im drag. Jako sam zadovoljan zbog ove nagrade", izjavio je Modrić koji je u januaru odigrao pet od ukupno šest utakmica za Real Madrid. "Iza nas je doista dobra sedmica tijekom kojeg smo ostvarili tri važne pobjede. Osim toga, dobro smo igrali, posebno u posljednje dvije utakmice protiv Getafea i Valencije. Želimo nastaviti ovim putem", dodao je.

Aktualni španski prvak Real Madrid slavio je s 2:1 protiv Huesce te s po 2-0 protiv Getafea i Valencije. Nalazi se na drugom mjestu u prvenstvu sa šest bodova manje i utakmicom više od vodećeg Atlético Madrida.

Modrić je ove sezone nastupio u 29 utakmica prilikom čega je zabio 4 gola i upisao dvije asistencije. Nada se produženju ugovora koji mu istječe 30. juna.

 

Učitaj još novosti