18. 02. 2021 - 11:52
Senzacionalan rukometni transfer: Dosta mu je Pariza, najbolji...
907
Shares
Senzacionalan rukometni transfer: Dosta mu je Pariza, najbolji na svijetu se vraća kući!

Senzacionalan rukometni transfer: Dosta mu je Pariza, najbolji na svijetu se vraća kući!

18. 02. 2021 - 11:52
0
Shares

Najbolji igrač nedavno završenog Svjetskom prvenstva u Egiptu, Danac Mikkel Hansen, po isteku ugovora napustit će PSG i vratiti se u domovinu.

Danska TV2 Sport javlja kako je Hansen sve dogovorio s njihovim aktuelnim prvakom Aalborgom kojem će se priključiti u ljeto 2022. godine, čim mu završni ugovorna obaveza s Parižanima.

Bit će to, nesumnjivo, veliki gubitak za PSG, ali i veliki dobitak za danski klupski rukomet, jer povratak Hansena umnogome će povećati kako imidž, tako i interes za cijelom ligom.

Hansen će u oktobru ove godine proslaviti 34. rođendan, ali budući da se radi o igraču koji sportski živi i nije u dosadašnjoj karijeri bio sklon ozljedama, za očekivati je da će još nekoliko godina igrati na vrhunskoj razini.

S reprezentacijom je dvostruki uzastopni svjetski prvak, a u obje te danske titule Hansen je bio proglašen najboljim igračem SP-a (2019. i 2021.).

Sva individualna priznanja koja je prikupio tijekom svoje karijere vjerovatno se ne mogu ni nabrojati, a zanimljivo je kako, poput Ivana Balića, nije uspio osvojiti Ligu prvaka. Najbliže je bio 2017. godine s PSG-om, ali tada ih je šokirao Vardar koji se popeo na krov Europe pogotkom Ivana Čupića u zadnjoj sekundi.

Učitaj još novosti