18. 02. 2021 - 12:00
PARIZ I ŠEICI NA NOGAMA, MBAPPE ODBIJA PRODUŽITI UGOVOR: PSG...
907
Shares
PARIZ I ŠEICI NA NOGAMA, MBAPPE ODBIJA PRODUŽITI UGOVOR: PSG odredio cijenu, ovo mogu platiti samo dva kluba

REAL MADRID NAVODNO PRVA OPCIJA

PARIZ I ŠEICI NA NOGAMA, MBAPPE ODBIJA PRODUŽITI UGOVOR: PSG odredio cijenu, ovo mogu platiti samo dva kluba

18. 02. 2021 - 12:00
0
Shares

Kylian Mbappe zabio je hat-trick Barceloni u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a nakon utakmice su opet krenule priče o njegovom transferu.

Zvijezda Atletico Madrida promašila nemoguće, reakcija Luisa Suareza je APSOLUTNI HIT

Nevjerovatni Francuz odavno je velika želja Florentina Pereza i Real Madrida koji ga žele dovesti ovog ljeta, a sve je veći interes Liverpoola, Manchester Cityja i Juventusa. Mbappeu ugovor s PSG-om istječe na ljeto 2022. godine i nema ga namjeru produžiti.

PSG ga navodno nema namjeru ni tako lako pustiti, čak i pod cijenu da ga za godinu i pol dana izgubi bez odštete. Francuski list Le Parisien danas je objavio da bi ga PSG pustio na ljeto, ali ne za manje od 200 miliona eura. To trenutno mogu platiti samo Real M. i Man. City.

Le Parisien tvrdi da će Mbappe u ovom klubu tražiti astronomsku plaću od oko 30 miliona eura, što u vrijeme krize može platiti jako malo klubova.

"PSG smatra da je to ispravna cijena koju istovremeno vjerojatno nitko ne može platiti. Na taj način bi Parižani željeli zadržati svojeg najboljeg igrača iako će sve ovisiti o samom Mbappeu jer niko ne želi u momčadi imati nezadovoljnog igrača koji samo čeka da ode iz kluba", stoji u tekstu.

Učitaj još novosti