17. 02. 2021 - 16:26
Dest se izvinjavao Mbappeu, a on "ganjao" jednu od najvećih...
907
Shares
Dest se izvinjavao Mbappeu, a on

LIGA PRVAKA

Dest se izvinjavao Mbappeu, a on "ganjao" jednu od najvećih Barcinih zvijezda: "Kad te sretnem na ulici ubit ću te"

17. 02. 2021 - 16:26
0
Shares

PSG se sinoć doslovno prošetao "Nou Campom" i već sada se nalazi nadomak četvrtfinala Lige prvaka. Messi je s bijele tačke doveo Barcelonu u vodstvo, ali su gosti režirali veliki preokret uz hat-trick Mbappea.

Mladi Francuz doslovno je bio neuhvatljiv za igrače katalonskog diva, a posebno se to odnosi na desnog beka Sergina Desta koji nije imao nikakvih šansi da zaustavi napadača PSG-a.

"Mundo Deportivo" objavio je danas da su Mbappe i Dest imali verbalni okršaj u koji se na kraju uključio i Jordi Alba.

Dest se izvinio Mbappeu nakon jednog prekršaja, a Mbappe mu je samo poručio: "Nemoj da me diraš". Onda je doletio Alba koji je rekao da se ne ponaša tako i da mu se Dest izvinio, ali Mbappe je svojim odgovorom šokirao lijevog beka Barcelone.

mbappe

"Kad te sretnem na ulici ubit ću te", poručio je navodno Mbappe španskom reprezentativcu, što je iteako iznenadilo i stopera Gerarda Piquea.

"Učiš kako da reaguješ Jordi", rekao je Pique, a zatim se obratio Mbappeu: "Koga ćeš ti da ubiješ?"

Mbappe, tvrdi "Mundo Deportivo" nije ni pogledao Piquea već je prišao Albi i ponovio mu: "Kad te sretnem na ulici ubit ću te".

Sasvim sigurno očekuje nas zanimljiv i revanš, možda ne toliko rezultatski, koliko zbog pojedinih razmirica s "Nou Campa"...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti