17. 02. 2021 - 14:35
MILAN OTKRIO KO ĆE SVE DOĆI NA MARAKANU, Pioli poručio: Volim...
907
Shares
MILAN OTKRIO KO ĆE SVE DOĆI NA MARAKANU, Pioli poručio: Volim Balkance, Ibrahimović stiže u Beograd!

MILAN OTKRIO KO ĆE SVE DOĆI NA MARAKANU, Pioli poručio: Volim Balkance, Ibrahimović stiže u Beograd!

17. 02. 2021 - 14:35
0
Shares

Fudbaleri Milana doputovaće ove srijede u Beograd gdje ih dan kasnije čeka susret sa Crvenom zvezdom u Ligi Evrope (18.55). Iako su italijanski mediji najavljivali da će "rosoneri" put Srbije krenuti bez nekolicine najboljih igrača, Stefano Pioli je odbacio tu mogućnost. Očigledno da je poraz protiv Specije učinio svoje i sada italijanski velikan želi da popravi utisak.

- Ulazimo u period sezone u kome ćemo igrati mnogo utakmica. Sve su važne, počevši od sutrašnje. Biće ovo odlučujuće utakmice i u prvenstvu i u Ligi Evrope - započeo je trener Milana.

Na duel na Zvezdom gleda kao na dvoboj u trajanju od 180 minuta. Čini se da ništa neće uzeti zdravo za gotovo i da ne namjerava da potcjeni šampiona Srbije.

- Moramo da gledamo unaprijed, kao što smo uvijek i radili. U sportu nije važno ono što si uradio, nego ono što ćeš da uradiš. Želimo dobar početak sutra, mada znamo da je ovo izazov koji će trajati 180 minuta i da igramo protiv tima koji dominira u svojoj ligi.

Što se tiče sastava Milana otklonio je sve dileme. Zlatan Ibrahimović zajedno sa Mariom Mandžukićem dolazi u prestonicu Srbije.

- Volim igrače sa Balkana jer su vrijedni radnici. Jaki su, imaju jake ličnosti. Poštuju te, ali ti i u lice kažu šta misle. Volim ljude koji to rade. Mandžukić je veliki profesionalac i dobro se uklopio. Naporno radi, na raspolaganju je, spreman je da igra. U svakom slučaju i Ibra putuje u Beograd. Svi idemo u Beograd - zaključio je Pioli.

Učitaj još novosti