15. 02. 2021 - 22:00
IŠAO SAM U SRBIJU PO RUSKU VAKCINU! Oglasio Ćiro Blažević:...
907
Shares
IŠAO SAM U SRBIJU PO RUSKU VAKCINU! Oglasio  Ćiro Blažević: Ličim na Putina sada, a brada mi je...

IŠAO SAM U SRBIJU PO RUSKU VAKCINU! Oglasio Ćiro Blažević: Ličim na Putina sada, a brada mi je...

15. 02. 2021 - 22:00
0
Shares

Miroslav Ćiro Blažević legendarni hrvatski trener dominira svojim izjavama i pod stare dane.

Hrvatski novinari su upitali " trenera svih trenera" da li je istina da je u zagrebačkoj bolnici primio vakcinu preko reda.

5bbf8606-3b60-4809-bf9c-51440a0a0a67-ciro-690x480

"Nisam se ugurao preko reda, ne želim! Da jesam, sad bi mi ti je...a mater!, rekao je Ćiro kroz smijeh", otkrivajući da je primio vakcinu, ali u Srbiji. Uzeo je Sputnjik V

Legendarni trener se tu nije zaustavio i nastavio u svom stilu.

"Lepo sam tamo otišao kad sam već mogao, i mogu ti reći, svakoga dana kad se pogledam u ogledalo, sve više ličim na Putina! Raste ta lepa plava kosa, baš je divna, još samo da izvežbam njegov pogled, i to je to!", šali se Blažević nakon što je u Srbiji pre desetak dana, kako kaže, primio rusku vakcinu.

Hrvatski novinari su nastavili da ga provociraju  da će uskoro  morati i po drugu dozu, a on im nije ostao dužan i odgovorio im je kako su Rusi specijalno za njega Rusi smućkali Sputnjika u samo jednoj dozi.

"Ništa dvaput, ne idem više. Izvadili su mi tamo i krv da vide kako sam reagovao na vakcinu, valjda test na antitela. Čuj, kako sam reagovao, tako da moram i bradu moram podšišati, raste k’o u Draže...", odgovorio je Ćiro na svoj poznati način. 

 Na kraju se ipak uozbiljio i rekao  da je otišao u Srbiju jer tamo nude “najefikasniju” i “najvjerodostojniju” vakcinu, koje u Hrvatskoj još nema, i ko zna hoće li je uopšte i biti.

"Nemam ni ja vremena za čekanje i zafrkanciju", zaključio je Ćiro Blažević

Sport.ba/Kurir 

Učitaj još novosti