11. 02. 2021 - 09:30
PLANETA STALA NA TRENUTAK Neymarov vapaj čuo se daleko: Prvo...
907
Shares
PLANETA STALA NA TRENUTAK Neymarov vapaj čuo se daleko: Prvo je stadionom odjeknuo urlik, a onda su krenule suze...

FRANCUSKA

PLANETA STALA NA TRENUTAK Neymarov vapaj čuo se daleko: Prvo je stadionom odjeknuo urlik, a onda su krenule suze...

11. 02. 2021 - 09:30
0
Shares

Pari Sen Žermen je sinoć opravdao ulogu favorita protiv Kaena u prvoj rundi Kupa Francuske, slavio je sa 1:0 golom Keana početkom drugog poluvremena na asistenciju Nejmara, ali samo nekoliko minuta kasnije dogodilo se nešto što izaziva veliku strepnju u PSŽ-u pred duel sa Barselonom u Ligi šampiona.

Nejmar se požalio na bolove u predjelu prepona, odmah je napustio igru, a prema onome što je kasnije objavio ugledni ''L'Ekip'', prve prognoze za Nejmara su loše, po pitanju njegovog nastupa u prvom meču sa Barselonom.

neymar

Stadionom je odjeknuo urlik, zatim su uslijedile suze, valjanje od bolova te mahanje rukom da mu je neophodna pomoć. Definitivna potvrda o težini Nejmarove povrede se očekuje kasnije tokom dana, ali kako sada stvari stoje, Brazilca nećemo gledati u predstojećem duelu sa njegovim bivšim klubom.

Ovo je samo kulminacija svih kadrovskih problema u PSŽ-u u posljednje vrijeme. Protiv Barse sigurno neće igrati ni Di Marija, a Navas i Verati su i dalje povrijeđeni. Ipak, za posljednju dvojicu se očekuje da budu spremni do 16. februara.

Čekamo zvanične vijesti iz Pariza...

Učitaj još novosti