07. 02. 2021 - 12:56
Georgina pripremila Ronaldu iznenađenje, u sobu nije moglo se...
907
Shares
Georgina pripremila Ronaldu iznenađenje, u sobu nije moglo se ući od poklona - a pažnju je privukao NEVJEROVATAN DETALJ!

INSTAGRAM

Georgina pripremila Ronaldu iznenađenje, u sobu nije moglo se ući od poklona - a pažnju je privukao NEVJEROVATAN DETALJ!

07. 02. 2021 - 12:56
0
Shares

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Cristiano Ronaldo, u petak je proslavio 36. rođendan. Juventus je odlučio da ne pravi veliku zabavu zbog novonastale situacije širom planete, pa je Portugalac proslavu organizovao uz svoju vjerenicu Georginu Rodriguez i njihovu djecu.

Ronaldo je na Instagramu podijelio porodičnu fotografiju, a iskoristio je priliku i da se pohvali tortom koju je dobio i koja je bila u bojama Portugala.

U poruci koju je napisao, Ronaldo je istakao da ne može vjerovati da ima već 36 godina i kako je do sada sve bila velika avantura.

- Od Madeire do Lisabona, od Lisabona do Mančestera, od Mančestera do Madrida, od Madrida do Torina, i iz dubine moga srca, dao sam sve što sam mogao, nikad nisam odustajao i uvijek ste mogli da vidite najbolju verziju mene. Ništa ne bih mogao bez vas. Dok slavim 36. rođendan i 20. godišnjicu kao profesionalni fudbaler, žao mi je što ne mogu da vam obećam još 20 godina ovoga, ali dok god igram davaću sto posto, napisao je Cristiano.

Georgina se potrudila u želji da obraduje Ronalda za rođendan, a na njenom Instagram nalogu se može vidjeti da mu je pripremila veliki broj poklona.

wnwk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvttjnn01eqv8vyti2odzjzte2zdy3ywrmmjvhnmfkmzhmodu2zdi3ntiuanbnkzmczqkaaieabq

FOTO: INSTAGRAM / GEORGINAGIO / SCREENSHOT

Iako je zagazio u 36. godinu to se i ne vidi na terenu, jeer je ove sezone na 24 meča u čak 23 navrata tresao protivničke mreže. Također, upisao je i tri asistencije.Ujedno, najbolji je strijelac Serije A...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti