05. 02. 2021 - 18:01
Klopp: City je imao pauzu, a mi ne; Guardiola: Nisam znao da...
907
Shares
Klopp: City je imao pauzu, a mi ne; Guardiola: Nisam znao da je takav

Klopp: City je imao pauzu, a mi ne; Guardiola: Nisam znao da je takav

05. 02. 2021 - 18:01
0
Shares

Jurgen Klopp je izjavio da je Manchester City imao pauzu od dva tjedna zbog koronavirusa, što je iznenadilo Pepa Guardiolu.

"Mi nismo imali pauzu, a oni jesu"
City je morao zatvoriti svoj trening-kamp na dva dana zbog velikog broja pozitivnih slučajeva na koronavirus u klubu. Zbog toga je morao pomaknuti ogled protiv Evertona 28. prosinca, ali je već 3. siječnja gostovao kod Chelseaja, kamo je otišao bez šest zaraženih igrača i pobijedio s 3:1.

Ove nedjelje City će gostovati kod Liverpoola, a u najavi ovog derbija Jurgen Klopp je izjavio da njegov rival ima dobru formu zato što je imao pauzu od dva tjedna.

"Mi nismo imali pauzu, a mislim da je City imao pauzu od dva tjedna zbog koronavirusa", kazao je Klopp.

City ovaj derbi dočekuje s fenomenalnim nizom od 13 pobjeda u svim natjecanjima, dok je Liverpool zabilježio dva remija i dva poraza u posljednja četiri domaća susreta.

"Nisam znao da je takav"
Guardiola se našalio s Kloppovim komentarom. Nije očekivao takve riječi od njemačkog stručnjaka.

"On je pogriješio. Imali smo dva mjeseca pauzu ili tri... Zato smo među četiri najbolje momčadi. Jurgen mora ponovno pogledati kalendar. Imali smo koronavirus jedan tjedan i onda smo s 14 igrača otišli na Stamford Bridge. Iznenađen sam, mislio sam da Jurgen nije takav tip trenera. Nisam očekivao takav komentar. Možda se radi o nesporazumu. Ako ponovno pogleda kalendar, shvatit će i vidjeti da se ne radi o dva tjedna", kazao je Guardiola.

City u ovaj susret ulazi s prvog mjesta i s 47 bodova, dok je Liverpool četvrti sa sedam bodova manje i utakmicom više.

Učitaj još novosti