02. 02. 2021 - 09:50
Plavuša vrijeđala LeBrona pa je izbacili iz dvorane. Postala...
907
Shares
Plavuša vrijeđala LeBrona pa je izbacili iz dvorane. Postala je internetska zvijezda, otkriveno KO JE ZAPRAVO ONA

NBA

Plavuša vrijeđala LeBrona pa je izbacili iz dvorane. Postala je internetska zvijezda, otkriveno KO JE ZAPRAVO ONA

02. 02. 2021 - 09:50
0
Shares

LA Lakersi zadržali su priključak s vrhom Zapadne konferencije NBA lige svladavši u gostima Atlantu 107:99.

Anthony Davis zabio je 25 koševa za Lakerse, LeBron James dodao je 21, a Hawkse su predvodili Trae Young s 25 i John Collins s 22 poena.

Najzanimljiviji trenutak utakmice dogodio se dok je igra bila zaustavljena, a rezultirao je izbacivanjem četvero gledatelja iz dvorane, piše Index.hr.

Hawksi su u dvoranu pustili gledatelje, a neki su čak imali mjesta uz teren. Jedan se bračni par s tih pozicija svađao s LeBronom, a nabrijana plavokosa gospođa postala je pravi hit na društvenim mrežama.

Njen je suprug u jednom trenutku uvrijedio najboljeg košarkaša svijeta, a u slabo popunjenoj dvorani zvuk je dobro odjekivao. LeBron mu je odgovorio, na što je gospođa poludjela:

"Ne razgovaraj tako s mojim suprugom", zaderala se na Jamesa dok joj je obvezna zaštitna maska visjela ispod brade.

LeBron se upustio u verbalni okršaj, zatim ih oboje prijavio sucima, a zaštitari su sporni par i njihovo društvo ispratili iz dvorane.

Nabrijana gospođa zove se Juliana Carlos, a nakon incidenta postala je zvijezda društvenih mreža jer je odlučila da neće tek tako prijeći preko izbacivanja iz dvorane sa skupo plaćenih mjesta uz teren.

"Upravo su me izbacili s utakmice jer samo govorila sr*anja LeBronu koji je govorio sr*nja mom je*enom mužu. To je takvo je*eno sr*anje", govorila je u snimci koju je objavila na Instagram Storyju pa iznijela svoju verziju događaja.

"Za vrijeme utakmice LeBron je opsovao mog muža pa sam mu rekla da ne razgovara tako s mojim mužem jer ću vratiti. Onda mi je rekao: 'Umukni, k*jo', a ja sam mu odgovorila: 'Ti umukni, k*jo'", u dahu je pričala Carlos.

Nakon toga snimila je još jedan video u kojem je objasnila pozadinu sukoba.

"Chris je oduvijek navijač Hawksa i ima neki problem s LeBronom. Ja nemam, je*e mi se za LeBrona. I tako, gledam ja svoja posla, pijem je*eno piće i zabavljam se, a LeBron odjedanput kaže nešto mom mužu", rekla je nabrijana Juliana i zatim ponovo prepričala verbalni obračun prepun psovki.

"I odjedanput mene izbacuju?! Oprostite, ali imam mjesta uz teren koja sam platila. Je*i se, LeBrone, ti si je*ena pi*kica. Odje*i, zar te 25-godišnja djevojka može zastrašiti tijekom utakmice? Bok, k*jo", završila je, mašući srednjim prstom, kao što je činila pri prisilnom izlasku iz dvorane.

LeBron je očito njenog supruga znao od ranije jer ga je i prije vrijeđao na utakmicama u Atlanti.

"Volim navijače, ali takav rječnik ne toleriram nikome. Postoji granica koja se ne smije prelaziti. Obratila mi se s totalnim nepoštovanjem pa sam im rekao da sjednu. Prvo sam mislio da se radi o ocu i kćeri, pa kad ga je nazvala mužem, bio sam zaprepašten", rekao je James, našalivši se na račun razlike u godinama bračnog para.

"Nedostajala mi je ta interakcija s navijačima, mi igrači je trebamo. Ne mislim da ih je trebao izbaciti. Bila je to razmjena riječi između dva odrasla muškarca, svaki od nas je rekao svoje, a onda se uključio još netko. Nije ih trebalo izbaciti, mislim da su popili koju previše, ali nisu predstavljali opasnost. Suci su učinili što su mislili da je ispravno. Spuštena maska mi nije smetala, i ja i suigrači bili smo dovoljno daleko, suci su im bili blizu i nadam se da je s njima sve u redu", dodao je LeBron u razgovoru s novinarima.

690e4437-449a-4639-b307-91c7bc68f0a7

Nakon utakmice na Twitteru je objavio: "Karen iz prvog reda je bila luda", uz hrpu emotikona, a ime Karen je upotrijebio jer ga Amerikanci koriste kao stereotip bijele žene iz srednje klase koja zloupotrebljava svoj bjelački privilegij.

Na društvenim mrežama uskoro se pojavila urnebesna analiza sukoba potkrijepljena i drugim snimkama Juliane Carlos s utakmice, uključujući jednu na kojoj se žali kako mrzi svoje cipele.

 

Učitaj još novosti