30. 01. 2021 - 10:41
ASOVI MU SE OBRAĆAJU ĆIRILICOM: Novak Đoković imitirao...
907
Shares
ASOVI MU SE OBRAĆAJU ĆIRILICOM: Novak Đoković imitirao Ronaldinja i izazvao haos na Instagramu

ASOVI MU SE OBRAĆAJU ĆIRILICOM: Novak Đoković imitirao Ronaldinja i izazvao haos na Instagramu

30. 01. 2021 - 10:41
0
Shares

Novak Đoković je uspio da svojim potezom izazove prilično burne reakcije sportista širom svijeta.

Iako se uopšte nije radilo o tenisu.

Nole je u Australiji iskoristio trenutak predaha da na plaži igra "futvolej", ali... nije baš briljirao u momentu koji je odlučio da podeli na društvenim mrežama:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

"Ovo je bio pokušaj da uradim nešto poput onog što redovno rade Natalija Guitler i Ronaldinjo, ali očigledno nisam uspo", uz smijeh je Đoković objavio snimak na kome se vidi kako se "zakucao" u mrežu prilikom pokušaja da loptu prebaci na suparničku polovinu terena.

Ronaldinja, naravno, ne treba posebno predstavljati, jer je u pitanju jedan od najvećih majstora fudbala svih vremena, a Natalija Guitler takođe spada u takve, s tim što upravo na pijesku izvodi najviše bravura.

"Ubjeđena sam da bi za mjesec dana postao zvijezda futvoleja!", poručila je ona Đokoviću.

Ali, nije bila jedina.

Bivši reprezentativac Francuske i svojevremeno jedan od najboljih defanzivaca svijeta, Patris Evra, rešio je da se obrati Noletu - ćirilicom.

screenshot-18

Patris Evra se na ćirilici obraća Novaku Đokoviću

"Šta to radiš, brateeee?", upitao je nekadašnji saigrač Nemanje Vidića iz Mančester junajteda, a srpski as mu je, takođe na ćirilici, odgovorio: "Ne znam, brate! Nauči me".

Reagovali su i mnogi drugi asovi sporta, pa je tako italijanski teniser Fabio Fonjini poručio "Bravo, mnogo si jak. Ali, drži se tenisa! :)", a smajlije su postali i bivši golgeteri Patrik Klajvert i Denilson, kao i Olga Danilović i brojni drugi...

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti