28. 01. 2021 - 13:00
OVAJ ČOVJEK NIJE NORMALAN: Jeste li vidjeli šta je Koeman...
907
Shares
OVAJ ČOVJEK NIJE NORMALAN: Jeste li vidjeli šta je Koeman sinoć uradio Pjaniću?

OVAJ ČOVJEK NIJE NORMALAN: Jeste li vidjeli šta je Koeman sinoć uradio Pjaniću?

28. 01. 2021 - 13:00
0
Shares

Barcelona je u prvom poluvremenu imala nekoliko sjajnih šansi. Okvir gola pogađali su Griezmann i Rigui Puig, ali promjene rezultata nije bilo.

Fudbaleri Barcelone sinoć su nakon preokreta pobijedili u gostima Rayo Vallecano sa 2:1 u meču osmine finala Kupa kralja.

Katalonski klub jedva je uspio da se plasira u četvrtfinale ovog takmičenja. Barcelona je u prvom poluvremenu imala nekoliko sjajnih šansi. Okvir gola pogađali su Griezmann i Rigui Puig, ali promjene rezultata nije bilo.

I kako to obično biva u fudbalu, Rayo je kaznio goste za promašaje. U 63. minuti domaći su poveli sa 1:0, a pogodak je postigao Fran Garcia.

No, samo sedam minuta kasnije, Barca je poravnala na 1:1. Griezmann je asistirao, a loptu u praznu mrežu poslao je Messi.

Do potpunog preokreta Barcelona je stigla u 80. minuti. Gosti su odigrali sjajnu akciju kada je Alba asistirao za De Jonga, koji se ušetao s loptom u mrežu i pogodio za 2:1.
 
Barcelona je sačuvala prednost do kraja utakmice i zasluženo prošla dalje, a Miralem Pjanić je odgledao meč s klupe za rezervne igrače i jedan je od rijetkih rezervista koji večeras nije dobio šansu.

I ne samo to. U trenucima očaja, kada je Barcelona na terenu izgledala katastrofalno na sredini terena i gubila rezultatom 1:0, Koemanu nije na pamet padalo da Pjanića s tribine pozove na zagrijavanje.

Osveta trenera Barcelone i iživljavanje nad Miralemom Pjanićem prevršili su svaku mjeru. Jedan od najboljih veznjaka Europe sjedi na tribinama dok Koeman izvodi eksperimente i igra se sa žicvima navijača.

A, koliko će to sve skupa trajati i hoće li Pjanić i dalje trpjeti poniženja, mogli bismo doznati uskoro.

 

Učitaj još novosti