28. 01. 2021 - 11:21
RONALDO I GEORGINA PREKRŠILI MJERE: Evo gdje su ih uhvatili...
907
Shares
RONALDO I GEORGINA PREKRŠILI MJERE: Evo gdje su ih uhvatili zajedno, ŠTA SAD SLIJEDI?

RONALDO I GEORGINA PREKRŠILI MJERE: Evo gdje su ih uhvatili zajedno, ŠTA SAD SLIJEDI?

28. 01. 2021 - 11:21
0
Shares

Juventus je sinoć pobijedio SPAL 4-0 i prošao u polufinale kupa, ali nije bilo Cristiana Ronalda. Andrea Pirlo je poštedio svog veterana i dao mu nekoliko dana odmora.

Zbog korona virusa i mjera koje su uvedene, u Italiji je zabranjeno putovati u regije koje su u narančastoj zoni, odnosno gdje je velik broj zaraženih, no to očito ne vrijedi za osobe koje se odazivaju na ime Cristiano Ronaldo.

Njegova Georgina proslavila je u srijedu 27. rođendan, no očito raskošna vila u Torinu nije dovoljna za slavlje pa je par odlučio prekršiti mjere i proslaviti rođendan u hotelu koji je - zatvoren! Barem službeno, ali Portugalac je očito povukao svoje veze.

Oni su iz regije Pijemont, gdje se nalazi Torino, otišli u Valle D'Aostu, a dan su proveli u zatvorenom hotelu Courmayeur te skijalištu koje je već neko vrijeme zatvoreno zbog epidemioloških mjera.

Portugalac je odlučio ispuniti želju svojoj dragoj pa ju je odveo na izlet, imali su samo za sebe cijeli hotel i skijalište, no prekršili su mjere zbog čega bi mogli biti kažnjeni.

A to se ne bi dogodilo da nisu sami sebe otkrili tako što su objavili video na društvenim mrežama, a kada su shvatili da su pogriješili, obrisali su ga, no bilo je kasno. 

(24sata.hr)

Učitaj još novosti