27. 01. 2021 - 08:59
ZLATAN JE U SUKOBU SA LUKAKOM UZVKIVAO "VOODOO" - OVO JE...
907
Shares
ZLATAN JE U SUKOBU SA LUKAKOM UZVKIVAO

ZLATAN JE U SUKOBU SA LUKAKOM UZVKIVAO "VOODOO" - OVO JE RAZLOG ŠTO JE ON BIO TAKO BIJESAN: JEZIVA PRIČA se krije iza nje

27. 01. 2021 - 08:59
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zlatan Ibrahimović i Romelu Lukaku imali su žestok sukob na terenu u derbiju Milana i Intera odigranom jučer na San Siru.

Palo je dosta teških riječi, a Ibrahimović je dobacio Belgijancu da 'ide raditi ona svoja voodoo s*anja'. Lukaku je zbog toga poludio i želio je da se obračuna sa Zlatanom.

Zaista je iteresantno da se Zlatan sjeća 'voodoo' detalja kojeg je u javnost iznio većinski vlasnik Evertona Ferhad Moshiri u januaru 2018. godine.

screenshot-7

On je saopštio da je Lukaku u ljeto 2017. godine odbio novi ugovor od Evertona zbog voodoo poruke koju je dobio.

"Ponudili smo mu bolji ugovor nego Chelsea, njegov agent je došao da se ugovor završi, sve je bilo spremno, a zatim je Romelu pozvao majku. Zatim je rekao da je bio na hodočašću u Africi ili negdje drugo, da je imao voodoo sesiju i da mu je prenijeta poruka da mora ići u Chelsea", rekao je tada Moshiri.

Međutim, Lukaku je opovrgao ovu priču. Odbio je i Chelsea, završio je u Manchester Unitedu i zaprijetio je tužbom Moshiriju za ove izjave.

 

 

"Romeluova odluka nema nikakve veze sa voodoo magijom. On je kršćanin i nema nikakve veze sa takvim vjerovanjima. To nije dio njegovog života i vjerovanja. Jednostavno nije imao povjerenja u projekat gospodina Moshirija. Zato nije želio potpisati nikakav ugovor, želio je napraviti novi korak u karijeri. Vidjet ćemo hoćemo li pokrenuti sudski postupak", saopšteno je tada iz Lukakuovog tima.

Zlatan je znao za ovu situaciju i odlučio je isprovocirati Lukaku na taj način.

Sport.ba/Sportsport 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti