26. 01. 2021 - 19:08
JE LI MOGUĆE?! Kirjos iznenadio sve izjavom o Đokoviću
907
Shares
JE LI MOGUĆE?! Kirjos iznenadio sve izjavom o Đokoviću

POVUKAO RUČNU

JE LI MOGUĆE?! Kirjos iznenadio sve izjavom o Đokoviću

26. 01. 2021 - 19:08
0
Shares

Nik Kirjos je dao intervju za "CNN" u kojem se dotakao Novaka Đokovića. Australijski teniser koji ne bira način kako će da kritikuje i vrijeđa najboljeg tenisera svijeta, ovoga puta je "povukao ručnu", sudeći po riječima koje je izrekao.

Kirjos je Novaka poredio sa Lebronom Džejmsom, rekavši da je on takva vrsta lidera u tenisu kao što je "Kralj" u košarci.

"On je jedan je od vođa našeg sporta. On je tehnički naš Lebron Džejms na način na koji mora da bude primjer svim teniserima",  rekao je Kirjos u intervjuu za "CNN" na pitanje o Novaku Đokoviću.

Dotakao se Australijanac i pandemije korona virusa i postupcima zbog kojih je Novaka nazivao "glupanom" i "budalom". Ipak, sada je donekle pokušao da se "opere" istakavši da Novaka niko nije krivio, ali da je radio neke nepotrebne stvari tokom pandemije.

"Kada je radio neke stvari koje je radio tokom globalne pandemije, jednostavno nije bilo pravo vrijeme. Znam da svi griješe, neki od nas ponekad izađu iz kolosijeka i mislim da moramo jedni druge da pozovemo na odgovornost. Niko drugi ga zaista nije smatrao odgovornim. Svi se pomalo izgube, ali mislim da je jednostavno trebalo da se povuče", rekao je Kirjos, prenosi "Telegraf.rs".

Učitaj još novosti