26. 01. 2021 - 17:48
Švarcenegerov sin je izrastao u Terminatora: Ovim je zapalio...
907
Shares
Švarcenegerov sin je izrastao u Terminatora: Ovim je zapalio društvene mreže, a slavni glumac ga se itekako stidio

DŽOZEF BAENA

Švarcenegerov sin je izrastao u Terminatora: Ovim je zapalio društvene mreže, a slavni glumac ga se itekako stidio

Sport.ba
26. 01. 2021 - 17:48
0
Shares

Iver ne pada daleko od klade, još jednom je potvrđena ova poslovica, i to u dalekom Holivudu.

Džozef Baena (Joseph Baena), sin legendarnog Arnolda Švarcenegera (Arnold Schwarzenegger), vodi računa do svog izgleda, a fizičke aktivnosti ne preskače. Osim teretane, Džo ide i na plivanje, a redovna aktivnost dala mu je očigledne rezultate.

Džozef izgleda sada poput pravog Terminatora, budući da puca od mišića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)

- Treba povratiti taman ten - napisao je Baena.

Kako izgleda i koliko liči na slavnog oca uvjerite se i sami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)

Baena dijeli strast s ocem, pa su nerijetko zajedno trenirali. Bodibilding im je u krvi, pa i ne treba da čudi što sedmostruki Mister Olimpija sada s osmijehom govori o sinu. Ipak, nije uvijek bilo tako.

aaf5wgaOn ga se godinama stidio, pa je čak i skrivao aferu koju je imao s tadašnjom kućepaziteljkom, a koja je trajalo poprilično dugo, prenose izvori iz Amerika.

Čak 15 godina je skrivao činjenicu da je otac sina, sve do 2011. godina je kućepaziteljka Mildred tvrdila da je Džozef sin kog je dobila sa sada njenim bivšim mužem Rogelijom.

arnold-schwarzenegger-with-love-child-son-joseph-baena-at-college-graduation-at-pepperdineSupruga Švarcenegera je posumnjala kada je vidjela da Džozef s godinama sve više liči na Arnolda, a onda se sjetila. Arnold je bio tu na njegovom krštenju, bio je tu da podrži kućepaziteljku kada se razvela od supruga, podsjeća Blic. I nakon nekoliko terapija za parove su Arnold i Marija ušli u otvoreni sukob, pa je zbog toga na kraju i pukao brak.

bici-t- Džo itekako voli oca i želi da bude kao on. Treniraju zajedno u Zlatnoj teretani u Los Anđelesu i Arnold želi da ga uvede u Svjetski klasik, takmičenje u njegovom sportu (uključuje uz bodibilding, borbu i neke druge atletske discipline).

joseph-baena-jacked

Učitaj još novosti