26. 01. 2021 - 17:01
Vanesa Brajant: Kob, napravili smo sve dobro, a Điđi, mama će...
907
Shares
Vanesa Brajant: Kob, napravili smo sve dobro, a Điđi, mama će uvijek biti ponosna na tebe

NA GODIŠNJICI SMRTI

Vanesa Brajant: Kob, napravili smo sve dobro, a Điđi, mama će uvijek biti ponosna na tebe

26. 01. 2021 - 17:01
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Godina je prošla od tragične smrti slavnog košarkaša Kobija Brajanta (Kobe Bryant) ili Crne Mambe, kako su ga zvali, i njegove kćeri Điane (Gianna).

Na Instagramu se oglasila Kobijeva supruga i Đijanina majka Vanesa Brajant (Vanessa Bryant), Kobijeva udovica te majka djevojčice Vanessa Bryant.

Vanesa je objavila dirljivo pisme Đijanine najbolje prijateljice Obri Kalagan (Aubrey Callaghan) koja se na poseban način oprostila od nje.

- Danas sam primila ovo divno pismo od jedne od Đijaninih najboljih prijateljica, Obri. Volim te, Obz (Aubz), kako te moja Điđi (Gigi) zvala. Hvala ti puno za predivne uspomene koje si podijelila sa mnom o mojoj Điđi  i što si mi dopustila da to podijelim sa svima na svom Instagramu - napisala je Vanesa. 

Dodala je da je Điđi bila nevjerovatna te se zahvalila na divnom pismu. 

- Ona te jako voljela. I meni nedostaje moja bebica i Kob-Kob jako. Nikada neću shvatiti kako se ovakva tragedija mogla dogoditi tako lijepim, dragim i nevjerojatnim osobama. Još ne djeluje stvarno. Kob, napravili smo sve dobro. Điđi, mama će uvijek biti ponosna na tebe. Volim vas - poručila je Vanesa.

Obri je, između ostalog, u pismu napisala:

- Draga gospođo Brajant,

Moj um neprestano misli na vašu lijepu kćer. Njen me osmijeh i stav tjeraju da budem bolja. Vjerojatno ste to čuli, ali ako ikad postanem mama, nadam se da će moja kćerka ispasti tačno onako kako je izgledala vaša. Znala je kad imam loš dan i znala je kako ga poboljšati. Bila je velikodušna i uvijek me je nudila grickalicama kad sam zaboravila svoje. Ostavljala je bilješke u mojoj bilježnici. Bila je nevjerojatna. U ime svih koji su je upoznali mogu reći da nam je promijenila život. Njeni su jednostavni postupci učinili sve nas boljim osobama i vjerujem da se rezultati toga nikada neće prestati pokazivati.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti