26. 01. 2021 - 15:21
Direktor Reala Modrića nazvao luksuzom i progovorio o njegovoj...
907
Shares
Direktor Reala Modrića nazvao luksuzom i progovorio o njegovoj budućnosti u klubu

Direktor Reala Modrića nazvao luksuzom i progovorio o njegovoj budućnosti u klubu

26. 01. 2021 - 15:21
0
Shares

Marca objavila da je Luka Modrić dogovorio produljenje ugovora koji istječe nadolazećeg ljeta, Real Madrid to još nije službeno potvrdio.

Španjolski mediji uvjereni su da je objava stvar formalnosti i da su dvije strane sasvim blizu dogovora, a i iz nedavne izjave Realova direktora dalo se naslutiti da klub na hrvatskoga kapetana računa i nakon ove sezone.

screenshot-46

"Igrači poput Modrića čine ovaj sport boljim. Pravi je luksuz imati ga. Toliko nam je dao, toliko nam još daje, a i nastavit će to činiti", rekao je Emilio Butragueño o Modriću komentirajući njegovu subotnju izvedbu u pobjedi kod Alavesa 4:1.

Modriću je 35 godina i želi završiti karijeru u Realu, ali ne namjerava u mirovinu već ovog ljeta. Real ima politiku produljivanja ugovora igračima njegove dobi na samo jednu godinu, a iako sve upućuje na nastavak suradnje, dogovor još nije služben.

Od početka sezone Modrić je odigrao 25 utakmica za Real u svim natjecanjima, najviše od svih osim golmana Courtoisa te postigao četiri gola uz dvije asistencije.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti