26. 01. 2021 - 11:51
VANESA BRAJANT SE OGLASILA POVODOM GODIŠNJICE SMRTI KOBIJA I...
907
Shares
VANESA BRAJANT SE OGLASILA POVODOM GODIŠNJICE SMRTI KOBIJA I ĐIANE:

VANESA BRAJANT SE OGLASILA POVODOM GODIŠNJICE SMRTI KOBIJA I ĐIANE: "Toliko mi nedostajete oboje..." SRCE DA PUKNE

26. 01. 2021 - 11:51
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Na današnji dan prošle godine legendarni košarkaš Los Angeles Lakersa i jedna od najvećih zvijezda u historiji NBA lige Coby Briant poginuo je u padu helikoptera, a u nesreći su stradali i njegova 13-godišnja kćerka Gianna i još sedmoro putnika u Calabasasu, zapadno od Los Angelesa.

Njegova udovica Vanessa Bryant objavila je na Instagramu pismo koje je dobila od jedne od Gianninih najboljih prijateljica, Aubery.

screenshot-33

Zahvalila joj se što je u pismu podijelila sjećanja na Gigi, kako je Vanessa zvala Giannu odmilja.

– Tako mi nedostaju i moja djevojčica i Kob-Kob. Nikada neću shvatiti kako se ova tragedija mogla dogoditi tako lijepim, dragim i nevjerovatnim ljudima. Još uvijek mi se čini nestvarnim. Kob, učinili smo ispravno. Gigi, još uvijek činiš mamu ponosnom – napisala je Vanessa iznad objavljenog pisma.

Aubrey je u pismu za Vanessu napisala da se moli za nju i da neprestano misli o njoj. Također misli i o Gianni, za koju kaže da je uvijek bila divna i brižna. Pisala je o uspomenama na Giannu i prisjetila se kako su zajedno ručale u drugom razredu, a Gianna bi je opomenula kako ne trebaju pričati dok jedu.

–  Znala je moj moj loš dan učiniti boljim. Kad zaboravim ponijeti užinu ona je dijelila sa mnom svoju. Bila je nevjerovatna – navodi se u pismu.

NBA liga će u maju primiti Bryanta u Kuću slavnih, u prisustvu njegove tri ćerke i udovice Vanesse Bryant.

Sport.ba/Avaz

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti