25. 01. 2021 - 16:28
LUKA JOVIĆ ZABLISTAO NAKON ODLASKA IZ REALA, SADA JE JASNO...
907
Shares
LUKA JOVIĆ ZABLISTAO NAKON ODLASKA IZ REALA, SADA JE JASNO KAKVA JE IGRAČINA U PITANJU: Njemački mediji objavili MOĆAN članak

LUKA JOVIĆ ZABLISTAO NAKON ODLASKA IZ REALA, SADA JE JASNO KAKVA JE IGRAČINA U PITANJU: Njemački mediji objavili MOĆAN članak

25. 01. 2021 - 16:28
0
Shares

Njemački mediji primećuju da je povratak srpskog fudbalskog reprezentativca Luke Jovića u Ajntraht, gdje je stigao kao pozajmljeni igrač Reala oživio tim iz Frankfurta i posebno ističu kako se Lukinim dolaskom probudio i njegov sunarodnik Filip Kostić.

Novinar Frankfurter Alemajnea hvalospjevima opisuje atmosferu koja vlada u timu.

2442273-konor01-ap-arne-dedert-ls

Naglasio je da sa Jovićem kao predvodnikom ovaj tim Ajtrahta izgleda nezaustavljivo. Posebno je ističe inspiracija Kostića, koji odlično sarađuje sa sunarodnikom, a što se osjetilo već od prvog trenutka na terenu.

Veliku euforiju u Frankfurtu proizvela je ubjedljiva pobjeda na gostovanju Arminiji u Bilefeldu od 5:1, gdje se sva harmonija u timu osjetila kao nikad ove sezone.

Jović je na tri povratničke utakmice u Ajntrahtu postigao isto toliko golova, a u Bilefeldu mu je bilo potrebno svega devet minuta da saldo od dva pogotka (oba Šalkeu) uveća.

Pod posebnom lupom bila je igra Kostića, koji se tražio cijele sezone, da bi se u Bilfeldu sa Jovićem našao. Učestvovao je u tri gola ujedno postigavši i sam vrhusnki pogodak.

"Ponovo je otkrio svoje lijevo stopalo i njegove asistencije su bile izuzetne. Kostić i Jović su drugari. Filipov napredak je proizvišao iz Lukinog povratka. Prijatelji su i uvijek su bili u kontaktu", otkrio je poslije meča trener Hiter.

Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti