25. 01. 2021 - 11:38
Amar Osim testira jednog novog igrača: Odgođena provjera...
907
Shares
Amar Osim testira jednog novog igrača: Odgođena provjera protiv Čapljine

ČELIKOVIĆ SE PRIKLJUČIO EKIPI

Amar Osim testira jednog novog igrača: Odgođena provjera protiv Čapljine

25. 01. 2021 - 11:38
0
Shares

Fudbaleri Željezničara jedanaesti dan se pripremaju za proljetni dio sezone, a ekipa od petka trenira i boravi u Međugorju. Plavi su jučer obavili dva treninga.

- Željezničar će u Međugorju boraviti i trenirati do 2. februara. Plavi već od prvog dana priprema rade punom parom i u jakom intenzitetu. Jutarnji trening obavljen je u fitness centru, a poslijepodnevni na jednom od terena centra, saopćeno je iz FK Željezničar.

- Želji se priključio Jasmin Čeliković, dvadesetdvogodišnji defanzivac, a u narednim danima će FK Željezničar i HNK Rijeka realizovati ugovor o posudbi fudbalera. Također, među Plavima je i Vice Kendeš koji će boraviti na probnom radu. 

Inače, zbog loših vremenskih uslova odgođena je sutrašnja prva kontrolna utakmica protiv Čapljine. Novi termin trebao bi biti u četvrtak (14 sati). 

Osim protiv Čapljine, izabranici Amara Osima u Međugorju bi trebali igrati i protiv Mladost, Veleža, Zrinjskog i Krupe. Jedan meč će Plavi odigrati u Neumu, protiv istoimenog domaćina, a generalna proba je na Grbavici protiv Širokog Brijega (20. februar).

Učitaj još novosti