24. 01. 2021 - 11:42
Luka Jović nastavio briljirati pa otvorio dušu: Izjava o...
907
Shares
Luka Jović nastavio briljirati pa otvorio dušu: Izjava o Zidanu SLEDILA JE MNOGE

SJAJNI NAPADAČ REALA NA POSUDBI U FRANKFURTU

Luka Jović nastavio briljirati pa otvorio dušu: Izjava o Zidanu SLEDILA JE MNOGE

24. 01. 2021 - 11:42
0
Shares

Ipak je problem u Zinedinu Zidanu. Svaka čast legendarnom Francuzu na svemu što je kao trener postigao s Realom, ali u slučaju Luke Jovića nije donosio najbolje odluke. Veličina jednog trenera se i ogleda u tome da prepozna kvalitet igrača čak iako mora da ga čeka neko vrijeme, da trpi "dječije bolesti", a Zidan nije imao strpljenja s bivšim napadačem Zvezde - poslao je Luku na pozajmicu.

A tamo: Srbin je u samo pola sata meča u svom Ajntrahtu postigao golova koliko za godinu dana u Realu. Jasno je kao dan - Luka je igrač za Real!

Napadač rođen u Bijeljini nastavio je s odličnim igrama za Ajntraht. Ekipa iz Frankfurta pobijedila je Armiju Bilefild s 5:1, a Jović je bio strijelac petog gola.

Od povratka u stari klub Jović igra odlično i sam je zadovoljan kako se sve odvija:

- Bila je ovo mnogo teža utakmica nego što rezultat pokazuje. Na početku je bilo teško da ih „otvorimo“. Naravno, kad smo postigli prvi gol, oni su morali da igraju otvorenije, što smo mi iskoristili i uspjeli da postignemo još dva brza gola.

- To nam je dosta olakšalo nastavak meča. Drago mi je kako smo odigrali, zadovoljan sam i nadam se da ćemo u narednim utakmicama nastaviti da igramo u ovom ritmu i ovim kvalitetom - rekao je Jović.

jovic1

U razgovoru za Telegraf priznao je da je bilo čestitki i iz Reala...

- Jesam, bilo je čestitki. I posebno mi je drago zbog toga. U Real Madridu su vrhunski igrači, profesionalci, sigurno da mi je vrijeme koje sam proveo tamo s njima mnogo značilo u svakom smislu. 

Osvrnuo se i na francuskog stručnjaka.

- Imam maksimalno poštovanje prema Zidanu, on je izuzetan stručnjak, fudbalska legenda, velika je čast raditi sa takvim čovjekom.

- Naravno da pratim šta se dešava u Realu i naravno da su mi teško pali posljednji rezultati. Svim srcem navijam da Real završi sezonu što uspješnije.

Otkrio je i gdje nastavlja karijeru.

- Ja sam igrač Real Madrida i po završetku pozajmice vraćam se tamo, prema tome ne razmišljam o drugim opcijama. Na meni je sada da period u Ajtrahtu iskoristim da što više igram, da klub bude što uspješniji i naravno uz sve to volio bih da i moj lični učinak bude zadovoljavajući. I u tom pravcu trenutno idu sva moja razmišljanja.

Učitaj još novosti