21. 01. 2021 - 22:17
Ovaj snimak izazvao je potpuni bijes navijača Reala: Je li...
907
Shares
Ovaj snimak izazvao je potpuni bijes navijača Reala: Je li moguće da su se dvije velike zvijezde ovako ponašale uoči produžetaka?!

KUP KRALJA

Ovaj snimak izazvao je potpuni bijes navijača Reala: Je li moguće da su se dvije velike zvijezde ovako ponašale uoči produžetaka?!

Sport.ba
21. 01. 2021 - 22:17
0
Shares

Trećeligaš Alkojano priredio je veliku senezaciju u susretu 1/16 finala Kupa kralja, gdje je eliminirao Real Madrid.

Real je kao apsolutni favorit sinoć gostovao u Alkoju i imao vodstvo na poluvremenu zahvaljući golu Edera Militaa iz 45. minute.

Činilo se kako će gosti izboriti prolaz dalje, no u 80. minuti Hose Solbes (Jose) pogađa za poravnanje.

Nije uspio tim Zinedina Zidana (Zinedine Zidane) doći do drugog gola, pa se otišlo u produžetke.

Igrala se 110. minuta kada je zbog drugog žutog kartona isključen napadač domaćih Ramon Lopez .

Alkojano ipak u 115. minuti preko Huanana Kazanove (Juanan Casanova) stiže do senzacionalnog gola i historijskog plasmana u osminu finala.

Pogledajte.

 

 

Navijači Real Madrida su se žestoko obrušili na igrače svog tima nakon bolnog poraza. Uvjereni su da su njihovi ljubimci previše opušteno ušli u sam meč i to im se obilo o glavu.

Snimak koji je posebno razljutio navijače Kraljeva snimljen je pred početak produžetaka, a u centru pažnje bili su Marcelo i Isco koji su se šetkali po terenu i smijali.

777

Mnogi su uvjereni da je ovaj dvojac bio siguran da će rutinski u produžecima izbaciti rivala, ali onda je uslijedilo bolno prizemljenje. A mora se priznati da u elementu nije bio ni sam Zinedine Zidane, koji pred početak produžetaka nije dao nikakve instrukcije svojim igračima, tvrde španski mediji.

Bilo kako bilo, Real je već u januaru ostao bez šanse za osvajanjem trofeja u Kupu kralja...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti