21. 01. 2021 - 13:25
Sekunde do katastrofe: Dramatičan trenutak Khabiba i McGregora...
907
Shares
Sekunde do katastrofe: Dramatičan trenutak Khabiba i McGregora u Abu Dhabiju

Sekunde do katastrofe: Dramatičan trenutak Khabiba i McGregora u Abu Dhabiju

21. 01. 2021 - 13:25
0
Shares

Ne treba posebno napominjati koliki animozitet i kakvo rivalstvo postoji na relaciji Khabib Nurmagomedov – Conor McGregor.

Ne treba posebno napominjati koliki animozitet i kakvo rivalstvo postoji na relaciji Khabib Nurmagomedov – Conor McGregor. Mnogo je “zle krvi” između ove dvije UFC superzvijezde te je svaki njihov susret potencijalna katastrofa.
 
McGregor se nikako ne može pomiriti sa porazom koji je doživio od Khabiba te na sve načine pokušava da vrati Dagestanca iz mirovine i osigura revanš.

Ludi Irac je obećao napasti Khabiba kad god mu se ukaže prilika, a upravo je do toga umalo došlo u Abu Dhabiju. Snimak koji je objavljen iz Abu Dhabija pokazuje da je dvojicu “zakletih neprijatelja” od susreta dijelilo samo 30 sekundi. Ko zna šta bi se desilo ukoliko bi se Dagestanac i Irac našli oči u oči.

Nurmagomedov je u Abu Dhabi stigao kako bi iz trenerskog ugla pomogao svom rođaku Umaru koji u srijedu ima meč u okviru UFC 8. Sa druge strane McGregor je stigao u Abu Dhabi kako bi održao revanš sa Dustinom Poirierom u okviru takmičenja UFC 257 u subotu.

Ipak, kako su odsjeli u istom hotelu vrlo je moguće da dođe do bliskog kontakta dvojice boraca.

 

Učitaj još novosti