21. 01. 2021 - 08:25
Prokletstvo Milanove “devetke”: Od Inzaghija pa SAD DO...
907
Shares
Prokletstvo Milanove “devetke”: Od Inzaghija pa SAD DO MANDŽUKIĆA, DA LI JE DOŠLO VRIJEME DA SE PREKINE?

Prokletstvo Milanove “devetke”: Od Inzaghija pa SAD DO MANDŽUKIĆA, DA LI JE DOŠLO VRIJEME DA SE PREKINE?

21. 01. 2021 - 08:25
0
Shares

Milan je i službeno objavio dolazak hrvatskog napadača Marija Mandžukića

Iskusni golgeter stigao je u Milan da pojača napad Rossonera i da pomogne Zlatanu Ibrahimoviću u borbi za titulu, a na San Siru je zadužio devetku čije prokletstvo traje još od Filipa Inzaghija.
 
Još od n Pipovog odlaska 2012. godine, devetka nema pravog vlasnika koji bi naslijedio legendarne napadače poput Kluiverta, Weaha, Baggija, Van Bastena, Jean-Pierrea Papina, Angela Sormanija, Gunnara Nordahla itd…

Broj 9 u međuvremenu su nosili Krzystzof Piatek, koji je u januaru 2019. godine stigao iz Genoe i sjajno krenuo, no na na kraju je postigao 14 golova na 41 utakmicu i otišao je u Herthu.
 
Gonzalo Higuain je stigao na posudbu iz Juventusa u ljeto 2018. godine, ali nije dugo ostao. S osam golova u 22 utakmice, definitivno nije opravdao ukazano povjerenje.

Andre Silva, Gianluca Lapadula, Luiz Adriano, Fernando Torres, Mattia Destro, Alessandro Matri i Alexandro Pato se nalaze u tom prokletstvu Milanove devetke koja sa sobom nosi i veliki pritisak i dozu odgovornosti.

Mandžukić je igrajući u Wolfsburgu, Bayernu, Atleticu i Juventusu pokazao svoje kvalitete, osvajao je brojne trofeje i na San Siru su uvjereni da će s njegovim dolaskom titula biti itekako moguća.

 

 

 

Učitaj još novosti