20. 01. 2021 - 15:51
KRATAK JE PUT OD LIGE ŠAMPIONA DO PETOLIGAŠA: Žander objasnio...
907
Shares
KRATAK JE PUT OD LIGE ŠAMPIONA DO PETOLIGAŠA: Žander objasnio zbog čega se vratio u Brazil

KRATAK JE PUT OD LIGE ŠAMPIONA DO PETOLIGAŠA: Žander objasnio zbog čega se vratio u Brazil

20. 01. 2021 - 15:51
0
Shares

Likevi bek koga na Marakani neće pamtiti po dobrom.

Žander se vratio u Brazil gdje će nastupati za Inter de Limeiru. Sada su se pojavile njegove izjave na jednom od najboljih sajtova "zemlje kafe" Globeosporteu. Bilo im je zanimljivo zašto se Žander odlučio da poslije igranja u Ligi šampiona sa Crvenom zvezdom vrati u domovinu i zaigra za petoligaša.

20190724mmzander

Lijevi bek koga na Marakani neće pamtiti po dobrom, objašnjava koji su sve razlozi presudili da se vrati u domovinu poslije 10 godina u inostranstvu. I kaže da je imao ponude iz Evrope.

- Činjenica da imam dijete ovde je imala težinu u odluci. Tako da sam razmislio kada je ponuda Intera došla ka meni. A nedavno, prije nego što sam potpisao za Inter, došla mi je ponuda sa kojom bih mogao da se vratim u evropski fudbal. Ali, razgovarao sam sa porodicom i rekao da želim da se vratim u Brazil, na nacionalnu scenu, u brazilski fudbal - rekao je Žander.

Dakle, kada se Inter pojavio, Žander se nije dvoumio. Iako će to značiti da će igrati u niželigaškom fudbalu.

- Ništa bolje nisam mogao da uradim nego da prihvatim ovu ponudu. Ovaj projekat sam proučio dobro prije nego što sam došao. Vidio sam da je Inter igrao dobro u Paulisti prošle godine. Dobio sam dobru ponudu. Nije to najbolji klub, ali je dobro organizovan. Tako da je to sve, pored mog sina, uticalo da se vratim u Brazil - objasnio je Žander.

Sport.ba/Srbijadanas

Učitaj još novosti