20. 01. 2021 - 00:00
KULJA BIJES IZ SRPSKOG TENISERA: Da sam znao ne bih ni...
907
Shares
KULJA BIJES IZ SRPSKOG TENISERA: Da sam znao ne bih ni dolazio, katastrofa! Kako u sobi da se spremim za 5 setova?!

KULJA BIJES IZ SRPSKOG TENISERA: Da sam znao ne bih ni dolazio, katastrofa! Kako u sobi da se spremim za 5 setova?!

20. 01. 2021 - 00:00
0
Shares

Užasno raspoloženje vlada među teniserima i teniserkama koji su "zaključani" u Melburnu u karantinu.

Grupa od čak 72 učesnika Australijan opena je odmah po dolasku smještena u strogi karantin jer se ispostavilo da je na njihovim letovima bilo osoba koje su zaražene, odnosno imale pozitivne testove po sletenju.

Zbog toga svi oni ispaštaju, jer ne smiju da napuste svoje sobe uopšte tokom 14 dana i primorani su u njima da "treniraju" i spremaju se za prvi Gren slem u sezoni, ako je to uopšte moguće.

774771-djokovictroicki-01-ls

Novak Đoković je pokušao da pomogne i zatražio neke olakšice za tu grupu tenisera, s obzirom da on i oni koji su doputovali na letovima na kojima nije bilo zaraženih imaju pravo na 5 sati dnevno da provedu van smještaja i na treninzima, ali to je naišlo na žestoke osude od strane javnosti i nove napade na Srbina.

U međuvremenu, teniseri i teniserke koji su "zaključani" u sobama gube nerve i puni su bijesa zbog svega, neki čak pominju i bojkot, pa čak i namjerne predaje mečeva poslije 3 gema kad počne turnir kako bi izrazili svoj protest.

Među onima koji su zaključani u sobama su i Viktor Troicki i Dušan Lajović, a malo je reći da je novi selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije pun gneva.

- Ma, haos totalni, užas što se svega tiče. Zatvoren sam 14 dana, ne smijem iz sobe da izađem. Nema treninga, nema ništa. Propada mi Gren slem, ne mogu u sobi da se spremim za pet setova - govorio Troicki za "Žurnal".

Jasno je da iz njega kulja frustracija.

- Užas, katastrofa! Da sam znao, ne bih nikad ni dolazio.

Najgore od svega je što ništa od ovog nije bilo najavljeno igračima prije no što su krenuli za Australiju. Sad je kasno za bilo kakve ispravke.

- Sve pripreme propadaju. Dvije nedjelje ležanja u krevetu, sigurno je da ću narednih mjesec i po dana morati da se vraćam u formu. Sve ovo mi pravi haos u karijeri - poručuje Troicki.

Sport.ba/Espreso

Učitaj još novosti