19. 01. 2021 - 17:01
KAKAV PREOKRET Kovali su ga u zvijezde, a sada sipaju od...
907
Shares
KAKAV PREOKRET Kovali su ga u zvijezde, a sada sipaju od bijesa: On je najveći problem u igri Juventusa

KAKAV PREOKRET Kovali su ga u zvijezde, a sada sipaju od bijesa: On je najveći problem u igri Juventusa

19. 01. 2021 - 17:01
0
Shares

Juventusu ne ide najbolje ove sezone. Posljednji "šamar" za Staru damu bio je za vikend kada su poraženi u derbiju od Intera rezultatom 2:0.

I u ranijim mečevima evidentno je bilo da u igri Stare dame dosta stvari ne funkcioniše kako treba. Neki su mišljenja da treba dati vremena Andrei Pirlu da se "uhoda" na trenerskoj poziciji, međutim, vodeći italijanski mediji nemaju milosti prema torinskom klubu.

screenshot-8

Tuttomercato prenosi pisanja uglednog Corriere dello Sporta koji donosi analizu Juventusovih igara u kojem se navodi, kako je Cristiano Ronaldo jedan od glavnih problema u Juventusovoj igri.

"Juventus se posvetio Ronaldu i njegovim rekordima, što usporava ostale ideje u igri", samo je jedna od analiza italijanskih medija, koji navode da se i Pirlo uklopio u cijelu priču i da Juventus sve više postaje klub čije igre zavise od jednog igrača.

Juventus se nakon 17 odigranih utakmica nalazi na petom mjestu Serije A sa 33 osvojena boda, deset manje od lidera AC Milana. Stara dama ima i utakmicu manje u odnosu na lidera. 

Sport.ba/SportSport

Učitaj još novosti