19. 01. 2021 - 15:38
Navijači Juventusa poslali poruku Mandži nakon potpisa za...
907
Shares
Navijači Juventusa poslali poruku Mandži nakon potpisa za velikog rivala, njegov odgovor usijao Instagram!

ITALIJA

Navijači Juventusa poslali poruku Mandži nakon potpisa za velikog rivala, njegov odgovor usijao Instagram!

19. 01. 2021 - 15:38
0
Shares

Mario Mandžukić (34), četiri i pol godine bio je najomiljeniji igrač Juventusa među navijačima 'Stare dame', a danas je službeno postao novi igrač Milana.

Veliki rivali Rossonera, Juventusovi navijači su na profilu Curva Sud Juventus napisali:

"Marione, uvijek ćeš biti u našim srcima zbog onoga što si radio, zbog tvoje predanosti i posebnog odnosa koji si imao sa svima nama. Voljeli smo te zbog borbenosti koju si pokazivao na svakoj utakmici. Voljeli smo te zbog straha koji si izazivao kod protivnika. Voljeli smo te jer se nisi smijao i zbog onih rijetkih trenutaka kada si to ipak radio. Uglavnom, popis razloga je dug, ali stvarno smo voljeli ovog igrača.

- Međutim, Marione će idućih šest mjeseci biti igrač Milana. On je profesionalac i pod svaku cijenu se želio vratiti u Italiju. Ne osuđujemo ga što će sada igrati za našeg rivala, ali će nas boljeti da ga vidimo kao protivnika na terenu i mislimo da će to boljeti i njega. Dragi Marione, želimo ti da ovih šest mjeseci u Italiji provedeš u najljepšem raspoloženju, ali bez pobjeda. Ciao, tvoji navijači Juventusa.

Mandžin odgovor u komentaru na njihovoj objavi izazvao je oko šest hiljada pozitivnih reakcija. 

- Hvala vam na ovim prekrasnim riječima. Uvijek ću biti ponosan na njih - napisao je 'Super Mario' kojeg ćemo od sada gledati u crveno-crnom dresu s brojem devet. 

mandzukic-navijaci

Foto: Instagram screenshot

Učitaj još novosti