19. 01. 2021 - 11:39
Maldini o Mandžukiću: "Ne trebate u nogometu samo dobre...
907
Shares
Maldini o Mandžukiću:

SERIE A

Maldini o Mandžukiću: "Ne trebate u nogometu samo dobre dečke!" Oglasio se i Pioli, navijači u euforiji

Sport.ba
19. 01. 2021 - 11:39
0
Shares

Mario Mandžukić je u jutarnjim satima i zvanično postao igrač slavnog Milana. Hrvat je tako izazvao brojnu pažnju kako italijanskih, tako i balkanskih medija.

Stupci se pune raznim izjavama, a jedna od njih dolazi i od strane Paola Maldinija, tehničkog direktora Rossonera.

"Znamo Mandžukićev karakter, razgovarali smo s njim. U konstantnom smo kontaktu s trenerom koji mora potvrditi ovakve poslove, ali na koncu važno je i što kolektiv misli. Oni koji su igrali nogomet znaju. Ne trebate u nogometu uvijek samo dobre dečke, ne kažem da je Mario loš, ali igrača njegova karaktera mi trebamo na terenu", rekao je Maldini očito aludiravši na onu poznatu sportsku prgavost koju Mandžo donosi.

Također, Zlatan Ibrahimović, dvostruki strijelac u slavlju protiv Cagliarija u svom je stilu dometnuo o novom klupskom pojačanju:

"Mario Mandžukić je potpisao ugovor, postat će novi igrač Milana. Sad će nas biti dvoje za plašenje protivnika."

Nakon pobjede protiv Cagliarija o Mandžinom dolasku se oglasio i trener Milana Stefano Pioli.

"Ibrahimović je rekao da će ga uzeti pod svoje. Sretan sam. Klub je ambiciozan i žele Milan vratiti u vrh nogometa, a Mandžukićev dolazak se uklapa u tu viziju. Trebamo što više igrača zbog silnih obaveza i problema koje imamo ove sezone. Jednako tako, igračima kažem da nije važan broj minuta, nego kvaliteta. Kada mi je klub rekao da ide po Mandžukića, odmah sam rekao da može. Razgovarao sam s njim i jako je motiviran. On je rođeni pobjednik", rekao je Pioli pa nastavio:

"Pronašli smo balans i igramo s dvojicom u napadu. Jedan je u sredini, a drugi malo s lijeve strane. Nisam još razgovarao s Marijom oko taktike jer ima toga dosta. Neizbježno je da će biti nešto promjena, ali ne smijemo previše riskirati forsiranjem igrača. Neke smo forsirali i u periodu od rujna do prosinca smo ostali bez mnogih zbog ozljeda. Sretan sam s odlukama kluba", poručio je Pioli.

Učitaj još novosti