17. 01. 2021 - 13:26
"Pravi Ronaldo" progovorio o Kristijanu, a ono što je čuveni...
907
Shares

"Pravi Ronaldo" progovorio o Kristijanu, a ono što je čuveni Brazilac rekao o Portugalcu, as Juventusa neće NIKADA zaboraviti

17. 01. 2021 - 13:26
0
Shares

Legendarni Brazilac Luis Nazario da Lima Ronaldo, u javnosti često dobija epitet "pravi Ronaldo", kako bi se napravila razlika između njega i Portugalca Kristijana Ronalda.

Iako su upravo taj nadimak nadenuli navijači, između dvojice asova nema "zle krvi", a Brazilac je veliki poštovalac lika i dijela mlađeg kolege.

To je istakao i u jednom od poslednjih intervjua koji je dao.

Naime, Ronaldo je dao interesantan odgovor na pitanje šta misli o igri napdaču Juventusa i najavi da će na terenu biti najmanje do 40. godine.

- Ne znam da li će igrati do 40, ali siguran sam da će pokušati. Sada igra drugačije nego u Realu, zna da se čuva. Da li ste ga vidjeli protiv Sasuola? Čak i kad je cijelu utakmicu u drugom planu, može jednim potezom da riješi utakmicu. U sekundi!, rekao je Ronaldo.

Kristijano je postigao treći gol u pobijedi Juventusa nad Sasuolom, a već danas ga očekuje "derbi Italije" protiv Intera, bivšeg Ronaldovog kluba. Inače, Portugalac ove sezone zaista blista, pošto je na 18 utakmica postigao 19 golova, uz dvije asistencije.

Učitaj još novosti