17. 01. 2021 - 10:15
KAMERE SVE SNIMILE: Kylian Mbappe nesretan i utučen nakon što...
907
Shares
KAMERE SVE SNIMILE: Kylian Mbappe nesretan i utučen nakon što opet nije postigao pogodak

KAMERE SVE SNIMILE: Kylian Mbappe nesretan i utučen nakon što opet nije postigao pogodak

17. 01. 2021 - 10:15
0
Shares

Francuski napadač koji igra za PSG Kylian Mbappe sigurno ne može biti zadovoljan formom u kojoj se trenutno nalazi, a najbolji pokazatelj koliko je utučen jeste videosnimak koji je postao viralan na društvenim mrežama nakon meča s Angersom.

PSG je uspio ostvariti minimalnu, ali izuzetno važnu pobjedu na gostovanju kod Angersa, no Mbappe je odigrao još jedan loš meč za njegove standarde i opet je promašio nekoliko izuzetnih prilika koje bi ranije gotovo izvjesno pretvorio u pogodak.

Kada je izašao iz igre u 79. minuti, Mbappe je pokazao da mu nije svejedno zbog forme u kojoj se trenutno nalazi pa ga je tako kamera snimila kako na klupi djeluje tužno i zamišljeno, iako je njegov tim u tom trentuku imao prednost i bio nadomak pobjede.


Posljednji ligaški gol Mbappe je postigao protiv Strasbourga u pobjedi od 4:0, a taj meč se igrao 23. decembra prošle godine.

Mbappe je još uvijek najbolji strijelac Ligue 1 sa 12 postignutih golova, uz koje je dodao pet asistencija, a njegov PSG barem do večeras je preuzeo lidersku poziciju sa 42 osvojena boda, dva više od Lyona koji danas igra protiv Metza.

Treba reći da je gol za pobjedu PSG protiv Angersa postigao Kurzawa u 70. minuti, a ovaj tim s klupe nije predvodio novi trener Mauricio Pochettino koji je trenutno u samoizolaciji jer je pozitivan na koronavirus.

Učitaj još novosti