16. 01. 2021 - 21:21
FUDBALER ISKRENO ODGOVORIO NA PITANJA! Salah jasno poručio...
907
Shares
FUDBALER ISKRENO ODGOVORIO NA PITANJA! Salah jasno poručio Kloppu: 'ŽELIM IGRATI SVAKI MINUT SVAKE UTAKMICE'

FUDBALER ISKRENO ODGOVORIO NA PITANJA! Salah jasno poručio Kloppu: 'ŽELIM IGRATI SVAKI MINUT SVAKE UTAKMICE'

16. 01. 2021 - 21:21
0
Shares

Napadač Liverpoola Mohamed Salah kaže da svaku utakmicu želi igrati svih 90 minuta, ali da poštuje odluke menadžera Jurgena Kloppa koji ga često sredinom drugog poluvremena vadi iz igre.

Ovaj napadač kaže da želi igrati svaku utakmicu po 90 minuta i da nikada ne želi izlaziti iz igre, što ne sličan tretman onom koji imaju Lionel Messi i Cristiano Ronaldo.

"Želim igrati svaki minut svake utakmice. Želim igrati 95 minuta, ne samo 90, ali poštujem odluku menadžera", poručio je Salah za BeIN Sports.

Salah kaže da je trenutno teško predvidjeti ko će na kraju biti prvak u Engleskoj i da mnogo timova ima šansu jer navijači nisu na tribinama.

"Situacija je drugačija i svaki tim ima jednaku šansu jer navijači nisu na tribinama. Još uvijek je rano pričati o pobjedniku ove sezone Premiershipa, svi su blizu i nadam se da ćemo na kraju mi biti prvaci", istakao je Salah.

Za kraj je rekao da ne može govoriti o tome da li će Liverpool dovesti pojačanje, ali da ekipa mora biti fokusirana i spremna za ono što ih očekuje.

"Povrede su baš pogodile naš tim, Fabinho trenutno igra kao štoper i takve stvari niko ne može predvidjeti. Nema zaustavljanja, moramo dalje i imamo mnogo mladih igrača koji igraju dobro. Ne mogu govoriti o tome da li treba ili ne treba nekoga dovesti, to je odluka koju će donijeti menadžment kluba", ističe Salah.

Liverpool će u narednom meču igrati veliki derbi protiv prvoplasiranog Manchester Uniteda, a taj duel se igra u nedjelju s početkom u 17:30 sati.

 

 

 

 

(Sport.ba/Klix)

Učitaj još novosti