16. 01. 2021 - 10:13
"A mislio sam da će osvojiti titulu..." Bivši saigrač upozorio...
907
Shares

"A mislio sam da će osvojiti titulu..." Bivši saigrač upozorio Lamparda da mu se SPREMA OTKAZ

16. 01. 2021 - 10:13
0
Shares

Fudbaleri Čelsija se trenutno s 26 bodova nalaze na devetom mjestu Premijer lige, daleko od onog što se očekivalo pred start sezone.

Zbog toga se sve češće govori da je Frenku Lampardu posao ugroužen i da bi mogao da plati ceh zbog loših igara svog tima, pogotovo kada se u obzir uzmeo da su "plavci" potrošili preko 250 miliona funti tokom ljetnjeg prelaznog roka.

screenshot-23

Da su u klubu upaljeni alarmi, i da što prije mora da pronađe forumu i ekipu vrati na pobjednički kolosek Lamparda je upzorio i bivši saigrač Vilijam Galas.

- Potrošili su mnogo novaca i čelnici žele da vide Čelsi kako osvaja Premijer ligu. Mislio sam da ove godine imaju sjajnu šansu da postanu šampioni, ali nisu ni blizu tome, tako da smatram da je Frenku ugrožena pozicije. Mora da pokuša da završi makar među prve tri ekipe u Engleskoj, rekao je Galas.

On je dodao da, kao trener Čelsija, možete biti otpušteni vrlo brzo ukoliko ne pronađete brzo rešenje.

- Pritisak je veliki na Frenka, traži se brza reakcija. Kada ste trener Čelsija, kao što znamo, veoma brzo dobijate otkaz ukoliko se ne srede stvari. Veoma velike pare su date za Vernera, moguće je da zbog toga Lampard stalno stavlja njega u prvi plan, ali ako ne pokazuje dobre igre i rezultate, možda je bolje da se nešto promijeni, naglasio je Galas.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti