15. 01. 2021 - 20:59
'Ne bih psovao, ali ušli smo u utakmicu baš kao papci...'
907
Shares
'Ne bih psovao, ali ušli smo u utakmicu baš kao papci...'

HRVATI RAZOČARANI NAKON REMIJA

'Ne bih psovao, ali ušli smo u utakmicu baš kao papci...'

15. 01. 2021 - 20:59
0
Shares

Razbili su našu obranu i zaustavili su nas. Drugo poluvrijeme je izgledalo bolje, vratili smo se u igru, uzeli smo bod, vidjet ćemo hoće li taj bod što značiti. Dobra škola i ovako protiv Angole ne smijemo, rekao je kapiten Hrvatske Domagoj Duvnjak nakon iznenađujućeg remija protiv Japana (29-29) na otvaranju Svjetskog prvenstva u Egiptu.

Vukao je upravo Dule Kauboje u završnici utakmice, došao do četiri gola, ali ni on im nije uspio donijeti preokret protiv čvrstog i brzog Japana. Iskusni trener Japana Dagur Sigurdsson ih je pročitao, znala je njegova momčad što treba raditi. Krenuli su čvrsto i pokretljivo u odbrani, čuvali su sjajno Duvnjaka i hrvatske pucače, a njih je u tim trenucima vukao Marino Marić koji je na kraju došao do sedam golova.

Nije mogao Marić sam. Probudili su se i ostali igrači u drugom dijelu predvođeni Duvnjakom, ali više od boda nisu mogli uzeti.

- Ne bih psovao, ali ušli smo kao papci. Nije to bilo pravo lice. Gledali smo jedan u drugoga. Trebamo razmisliti o našoj slici, cijeli turnir je pred nama, ali ovo nije slika koju trebamo prikazivati - izravan je bio povratnik u reprezentaciju Manuel Štrlek.

Ivan Čupić im je donio bod golom iz sedmerca u posljednjim sekundama, ali minutu prije toga je mogao donijeti vodstvo. Pri rezultatu 28-28 imao je zicer, ali japanski golman mu je skinuo.

- Bilo je loše na početku. Vraćali smo se polako, gol po gol. Uspjeli smo izjednačiti u zadnjih desetak minuta, imali smo zicer da napokon povedemo, ali nisam zabio i za to smo kažnjeni - kazao je Čupić.

 

Učitaj još novosti