15. 01. 2021 - 18:25
Kontroverzni Irac se počastio novim satom: Nećete sebi doći...
907
Shares
Kontroverzni Irac se počastio novim satom: Nećete sebi doći kad čujete koliko je koštao!

CONOR MCGREGOR

Kontroverzni Irac se počastio novim satom: Nećete sebi doći kad čujete koliko je koštao!

15. 01. 2021 - 18:25
0
Shares

Da MMA borcima novac nije problem zna se odavno, no onaj tko ga stvarno ima 'viška'je zasigurno kontroverzni Irac Conor McGregor. 

Naime, on je nedavno na ruci imao novi nakit, tačnije, sat. Ne bi to bilo ništa neobično da ovo nije jedan od najskupljih u njegovoj kolekciji. 

Novi sat irskog borca zove se "Astronomia Tourbillon Baguette", napravljen je od 18-karatnog zlata i u sebi ima oko 400 sitno sjeckanih dijamanata. 

Izrađeno ih je samo 18 na cijelom svijetu, a cijena mu je čak milion dolara!  Ipak, ovo nije najskuplji sat u njegovoj kolekciji. Premašuje ga "Billionaire III" koji vrijedi tri miliona dolara.

Ali nije niti čudno da McGregor kupuje tako skupe satove kada te cifre riješi jednom borbom. Ovom najnovijom protiv Dustina Poiriera će 23. januara u Abu Dhabiju navodno zaraditi 5 miliona samo od borbe, a onda još uzeti postotak od PPV pretplate, piše Vecrnji.hr.

Procjenjuje se da će nakon te borbe kući otići teži za 20 miliona dolara. Dok se priprema za borbu, Conor navodno plaća luksuzno imanje koje je pomalo izolirano kako bi imao svoj mir, a za taj mir plaća oko 5.000 eura po danu.

 

Učitaj još novosti