15. 01. 2021 - 18:19
Ronaldinho postao reper: Pogledajte kako se snašao, stvorio je...
907
Shares
Ronaldinho postao reper: Pogledajte kako se snašao, stvorio je veliki hit u Brazilu

Ronaldinho postao reper: Pogledajte kako se snašao, stvorio je veliki hit u Brazilu

15. 01. 2021 - 18:19
0
Shares

Igra legendarnog Ronaldinha uvijek je izgledala kao samba, a da je glazba doista u njegovoj krvi, pokazuje i njegov novi posao nakon nogometne karijere.

Ronaldinho se bacio u hip-hop vode kao čelnik projekta Tropa de Bruxo. Čuveni brazilski nogometaš na projektu radi kao partner, producent, ali i skladatelj.

"Muzika je uvijek bila dio mog života. Bio sam prijatelj sa samba grupama, to je krug vrlo blizak nogometu. Motivirao me efekt koji glazba ima na ljude, a komponiranje glazbe uvijek je bila moja stvar", rekao je.

Tropa de Bruxo debitirao je na Badnjak, a njihova prva pjesma dosad je skupila 2,4 miliona pregleda, piše Gol.hr. Ronaldinho se pojavljuje u spotu. Vidimo i kako repa zajedno s ostalim članovima grupe, ali nažalost ne čujemo. Možda se i to promijeni u nadolazećim pjesmama...

"Uvijek sam volio r&b, rap, hip hop, a trap je jako narastao posljednjih godina. Drugačiji je, postao je hit među mladim ljudima, to je žanr s malo pravila koji koristi društvene mreže za širenje", rekao je Ronaldinho.

Novi spot trebao bi se pojaviti svakog trenutka, a Ronaldinho je najavio još osam singlova do kraja 2021. 

Učitaj još novosti