14. 01. 2021 - 10:14
SUPRUGA MAJKLA FELPSA ZAVAPILA: Šta da radim ako te izgubim?...
907
Shares
SUPRUGA MAJKLA FELPSA ZAVAPILA: Šta da radim ako te izgubim? OTKRILA DETALJE BORBE S TEŠKOM BOLEŠĆU

SLAVNI PLIVAČ U PROBLEMIMA

SUPRUGA MAJKLA FELPSA ZAVAPILA: Šta da radim ako te izgubim? OTKRILA DETALJE BORBE S TEŠKOM BOLEŠĆU

14. 01. 2021 - 10:14
0
Shares

Olimpijski šampion, Amerikanac Majkl Felps vodi tešku bitku.

To je otkrila njegova supruga Nikol koja se u prethodnom periodu na sve načina trudila da mu pomogne i podigne ga "s dna".

Naime, Nikol je otvorila dušu u intervjuu za američki medij "Today" i priznala da ima veliki strah za svog muža, koji je upao u depresiju.

Majkl je prije izvesnog vremena izjavio da misli da se nikada neće potpuno izliječiti od ovog stanja, a čak je priznao da se plašio za svoj život zbog misli koje mu povremeno padaju na pamet.

"Ja sam neko ko je prošao najmanje tri ili četiri perioda veoma teške depresije poslije Olimpijskih igara i doveo sam svoj život u opasnost", istakao je Felps.

1342723-profimedia0342544561-ff

FOTO: PROFIMEDIA

Supruga s kojom ima troje djece Nikol Felps otkrila je da strepi svakoga dan zbog bolesti svog supruga. Takođe, imala je primer Vanese Brajant koja je ostala bez svog muža košarkaša Kobi Brajanta koji je poginuo u helikopterskoj nesreći.

"Kada sam vidjela kako je Vanesi bilo kada je izgubila Kobea, sve što sam mogla je bilo da pogledam Majkla i kažem: Možemo li ti pomoći? Jer ako te izgubim, ne znam šta ću da radim", objasnila je bivša Mis Kalifornije i dodala da se svakodnevno trudi i pomaže mu na sve načine, ali je shvatila da to može da radi samo do određene granice.

"Ranije sam mislila da mu mogu pomoći kao neka vrsta terapeuta što mu je potrebno. Međutim, ono što sam naučila je da ne možete da vodite računa o tome kako se takvi ljudi osjećaju, bez obzira koliko to želite. Djeca su ta koja mu donose osmijeh na lice i sreću, kao i meni, a bez njiihove pomoći teško da bih mogla da izdržim sve ovo", objasnila je Nikol.

Učitaj još novosti