12. 01. 2021 - 20:58
Dileta Leota u vezi sa najpoželjnijim muškarcem sveta:...
907
Shares
Dileta Leota u vezi sa najpoželjnijim muškarcem sveta: Porijeklom je s Kosova, žene lude za njim

TURSKI GLUMAC NAVODNO ZAVEO SLAVNU NOVINARKU

Dileta Leota u vezi sa najpoželjnijim muškarcem sveta: Porijeklom je s Kosova, žene lude za njim

12. 01. 2021 - 20:58
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Atraktivna italijanska voditeljka Dileta Leota, koja je u posljednje dvije sezone postala zaštitno lice Serije A, navodno je uplovila u vezu s trenutno jednom od najpoželjnijih muškaraca svijeta!

U pitanju je Džan Jaman, turski glumac koji povremeno radi i kao model - a koji je nedavno boravio u Rimu i tom prilikom izazvao opštu "histeriju" fanova.

Jaman je odseo u istom hotelu u kom se nalazila i Dileta, dok italijanski mediji prenose riječi jedne radio vodteljke koja je u programu uživo poručila da su njih dvoje viđeni kako se strastveno ljube, piše Telegraf.

Dokaza za to i dalje nema, ali se mnogi pozivaju i na cvijeće koje je Dileta misteriozno "pronašla" u sobi i koje je navodno sam Jaman poslao. Uostalom, veliki broj komentara na fotografiju upravo navodi na to.

Da su bili u istom hotelu "otkriveno" je i zahvaljujući fotografijama s Instagram storija koje su objavljivanje, a vrijedi pomenuti da su oboje određeno vrijeme bili sami.

profimedia-0581857141-830x0

Foto: Profimedia

Sam glumac je posljednjih nekoliko mjeseci često boravio u Rimu, tvrde italijanski mediji, dok je Dileta navodno "okrenula novi list" poslije raskida s bokserom Danijeleom Skardinom.

Zanimljivo, Džan vodi porijeklo s Kosova, što je i sam svojevremeno priznao u jednom intervjuu.

- Moj deda je živio u Prištini, gdje se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu, baš kao i ja - rekao je glumac čiji roditelji su djeca imigranata.

U nastavku pogledajte i zbog čega Džan nije mogao odoljeti Dileti:

.

.

.

.

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti