12. 01. 2021 - 17:03
Ćamila Mičijević posjetila Mostar i ostala u nevjerici:...
907
Shares
Ćamila Mičijević posjetila Mostar i ostala u nevjerici: Mišljenja o meni...

SJAJNA RUKOMETAŠICA HRVATSKE

Ćamila Mičijević posjetila Mostar i ostala u nevjerici: Mišljenja o meni...

12. 01. 2021 - 17:03
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Rukometna reprezentativka iz Meca Hrvatske Ćamila Mičijević povrijedila je koljeno  u nedjeljnoj utakmici Lige prvakinja s Rostovom.

- Još me malo boli, zateže, ali nisam previše zabrinuta i neću previše dramiti, rekla je Mostarka i dodala:

- Kad je moje koljeno u pitanju, volim samu sebe zvati 'drama queen'. Trpim i puno veće bolove u drugim dijelovima tijela, ali kad je koljeno u pitanju, ne volim ni najmanju bol. Koljeno mi je malo prošetalo na utakmici, nadajmo se da nije ništa ozbiljna.

Dok je igrala za mađarski Dunaujvaros, doživjela je dvije uzastopne teške povrede koljena pa sad 'puše i na hladno'. Kraj utakmice ipak je dočekala nasmijana, sa saigračicama je proslavila važnu pobjedu. 

- Bilo je zaista uzbudljivo protiv Rostova, taj susret imao je velik značaj za nas. Par dana ranije jako ružno smo u prvenstvu izgubile od Bresta (30:19), bio je to loš dan cijele ekipe, kolektivno smo podbacili. Zato smo sebi i drugima htjeli dokazati da je to bio samo ružan dan i da zaista znamo igrati rukomet. Ta pobjeda protiv Rostova nam je jako važna, Mec ima visoke ciljeve. Prije svega je to osvajanje francuske lige, a onda i plasman na "Final Four" Lige prvakinja, ističe Ćamila.

camila

Za reprezentaciju Hrvatske je odigrali skoro punu minutažu na Evropskom prvenstvu, u klubu ipak manje vremena provodite na terenu.

- Trenutačno sam jako zadovoljna. Nekima mi je to teško objasniti, jer se svi ne slažu s mojom malom minutažom. Međutim, mislim da napredujem jako dobro, imam odličnog trenera i isto takvu ekipu. Uvjeti su vrhunski, u Mecu vlada visoka razina profesionalizma. Igram jaku francusku ligu, a ne zaboravimo da je ovo moja debitantska sezona u Ligi prvakinja. Još se navikavam, nije lako odjednom doći i igrati jako teške utakmice svaka tri dana. Uglavnom, zadovoljna sam tretmanom. Potpisala sam ugovor na godinu plus godinu, ovih dana razgovaramo i vidjet ćemo što je najbolje rješenje za obje strane.

Nije Ćamila imala previše slobodnog vremena za uživanje u evropskoj bronzi iz Danske.

- Imala sam tek nekoliko slobodnih dana, morala sam se vratiti u Francusku zbog klupskih obveza, u januaru smo već odigrali tri utakmice. Raspored nam je natrpan, igramo non-stop, ali skoro svakodnevno izdvojim neko vrijeme kako bih se prisjetila divnih trenutaka iz Danske.

Odmor je provela u Mostaru, u porodičnom okruženju.

camila-2-758x498

- Dugo već nisam bila doma, pa sam željela posvetiti što više vremena najbližima. Nažalost, u Mostaru su mišljenja o meni podijeljena. Malo više pretežu na pozitivnu stranu, ali nažalost ima i negativnih komentara zbog mog odabira reprezentacije. Ali sve je to sport, ja sam tako odlučila, i sad živim svoje najbolje rukometne dane. Nastojim se ne osvrtati na negativne komentare, pozitivu stavljam u prvi plan.

Hrvatski rukometaši bili su uz "Kraljice šoka" na Euru, logično je očekivati 'revanš'.

- Bile smo oduševljene njihovom reakcijom, ne samo da su nam davali podršku, nego su i pratili utakmice i bili uz nas cijelo vrijeme. Sad je na nama red da podržimo njih na Svjetskom prvenstvu u Egiptu. Ne znam što u ovom trenutku poručiti dečkima koji imaju skoro sve medalje, ali neka znaju da ćemo biti uz njih i pratiti utakmice, naravno, koliko će svakoj od nas to dozvoljavati klupske obveze – zaključila je Ćamila Mičijević za SN.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti