11. 01. 2021 - 23:14
PJANIĆEV TRENER IZGUBIO ŽIVCE: Koeman nakon utakmice pričekao ...
907
Shares
PJANIĆEV TRENER IZGUBIO ŽIVCE: Koeman nakon utakmice pričekao  jednog od najboljih igrača pa ga žestoko napao

PRIMERA

PJANIĆEV TRENER IZGUBIO ŽIVCE: Koeman nakon utakmice pričekao jednog od najboljih igrača pa ga žestoko napao

11. 01. 2021 - 23:14
0
Shares

Barcelona je u subotu na gostovanju kod Granade ostvarila visoku pobjedu rezultatom 4:0.

Već je do poluvremena na semaforu stajalo 3:0 za goste, a prvi pogodak je postigao Antoine Griezmann. Francuz je bio u nedozvoljenoj poziciji, ali je do njega došla lopta Sergija Busquetsa koja je na svom putu pogodila Roberta Soldada i promijenila smjer.

Soldado se dugo bunio nakon gola i protestirao kod suca De Burgosa koji je prosudio kako je Busquetsova lopta trebala ići u potpuno drugom smjeru od Griezmanna. Soldadovo ponašanje je naišlo na negodovanje gostujućeg trenera Ronalda Koemana, koji je od suca tražio da napadaču Granade dodijeli žuti karton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

Soldado nije ostao imun na Koemanove gestikulacije te je za vrijeme prvog poluvremena nekoliko puta ušao u raspravu s Koemanom. Na kraju prvog dijela, nizozemski trener je ostao na terenu i čekao Soldada kako bi se verbalno obračunao s njim.

Igrač Granade je posljednji ostao na terenu, jer je prigovorio sudiji De Burgosu, a onda ga je dočekao Koeman, koji ga je verbalno napao i za njim ušao u tunel. Soldado na poluvremenu nije izašao iz svlačionice, jer ga je zamijenio Luis Javier Suarez.

Učitaj još novosti